ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Η 38χρονη για την επίθεση με το καυστικό υγρό: «Με απειλούσε και με χτυπούσε, η απόγνωση σου θολώνει το μυαλό» (vid)

Τι αποκαλύπτει, η 38χρονη για την επίθεση με καυστικό υγρό στον πρώην σύζυγό της στην Κρήτη.

Η 38χρονη για την επίθεση με το καυστικό υγρό: «Με απειλούσε και με χτυπούσε, η απόγνωση σου θολώνει το μυαλό» (vid)

Τι αποκαλύπτει, η 38χρονη για την επίθεση με καυστικό υγρό στον πρώην σύζυγό της στην Κρήτη.

Η γυναίκα που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της, στο Ηράκλειο Κρήτης, δεν έχει παραδοθεί ακόμη.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν σε ρεπορτάζ του Alpha, «Αρχικά είναι τρομοκρατημένη. Μεταφέρουμε αυτά που δηλώνει η ίδια. Λέει ότι μέσα σε διάστημα 40 ημερών βρέθηκε μαζί του τέσσερις φορές σε ξενοδοχείο, αποδέχεται το περιστατικό. Συγκεκριμένα, η ίδια λέει: “εκείνο το βράδυ με απειλούσε ότι αν κάνω σχέση με άλλον άνδρα θα βάλει να με σκοτώσουν”. Έχει μιλήσει για κακοποίηση και από τον εν διαστάσει σύζυγό της και από την οικογένειά του και έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του αδερφού του. Ότι δεχόταν απειλές, που συνεχίζει να δέχεται. Είχε μια επικοινωνία με δικηγόρο, δεν την ανέλαβε. Μόλις βρει δικηγόρο θα παρουσιαστεί στην αστυνομία και θα καταθέσει και για το περιστατικό και για απειλές που ισχυρίζεται ότι δέχεται. Είχε το μπουκαλάκι μαζί της επειδή την τελευταία φορά που είχαν βρεθεί την είχε χτυπήσει και το είχε για προστασία. Η νύχτα ξεκίνησε καλά και ακολούθησε ένταση και όταν άρχισε να την χτυπάει έβγαλε το μπουκαλάκι. “Δεν είμαι περήφανη για την πράξη μου, ούτε λέω ότι έκανα κάτι καλό αλλά πολλές φορές η απόγνωση σου θολώνει το μυαλό”, μας είπε η ίδια», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Δήμαρχος Αθηναίων: Αδιανόητο ποσοστό Μπακογιάννη…
Δήμαρχος Αθηναίων: Αδιανόητο ποσοστό Μπακογιάννη… 214.073 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ