ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Ο κόσμος έσπρωξε την ομάδα για να πάρει τη νίκη»! (Vid)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επεσήμανε πως αυτή τη δύσκολη νίκη την πήρε ο Παναθηναϊκός με σημαντική βοήθεια από τον κόσμο του που έδωσε ώθηση από την εξέδρα.

Γιοβάνοβιτς: «Ο κόσμος έσπρωξε την ομάδα για να πάρει τη νίκη»! (Vid)

Αυτή τη νίκη την έδωσε ο κόσμος, τόνισε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Άρη, ενώ δεν παρέλειψε να μην σχολιάσει και το ρεκόρ 9Χ9 που ισοφάρισαν οι «πράσινοι» από την περίοδο 94-95.

«Οι φίλαθλοι που ήταν στο γήπεδο, ο παλμός που είχαν, μας κράτησε σε όλη τη διάρκεια μέσα στο παιχνίδι. Δεν το λέω για να είμαι καλός με τους φιλάθλους που μας στηρίζουν. Ήταν ένα δύσκολο ματς, κρινόταν από λεπτομέρειες. Το ότι καταφέραμε μέχρι το τέλος να διεκδικούμε το αποτέλεσμα οφείλεται ειλικρινά στο ότι μας έδιναν τη δύναμη και τα 90 λεπτά, ακόμα και στις στιγμές που δεν ήμασταν τόσο καλοί με την μπάλα στα πόδια. Ο αέρας της κερκίδας μας έσπρωξε στη νίκη και το καταφέραμε στο τέλος», ανέφερε αρχικά.

Για το ιστορικό ρεκόρ που ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός με τη σημερινή νίκη, ανέφερε: «Το ήξερα για το ρεκόρ, δεν το έχουμε συζητήσει με τους παίκτες. Δεν μας απασχολεί, κερδίζουμε και θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Αυτό συζητάμε μόνο όλη τη βδομάδα και προετοιμάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο από δω και πέρα, πρέπει να αντέξουμε σε αυτή την προσπάθεια».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.073 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.