ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σπόραρ: «Όποιος αντίπαλος έρχεται στη Λεωφόρο τρομάζει – Δεν είναι εύκολο το σερί που έχουμε πετύχει»!

Ο Σλοβένος φορ που αποδείχθηκε η «χρυσή» αλλαγή για την ομάδα του, τόνισε πως αυτό που έζησε στην ιστορική Λεωφόρο ήταν κάτι ανεπανάληπτο.

Σπόραρ: «Όποιος αντίπαλος έρχεται στη Λεωφόρο τρομάζει - Δεν είναι εύκολο το σερί που έχουμε πετύχει»!

Ο Άντραζ Σπόραρ ήταν ο καταλληλότερος άνθρωπος την κρίσιμη στιγμή, χάρισε στο «τριφύλλι» ένα πολύ σπουδαίο «τρίποντο» κόντρα στον Άρη και ανέλυσε την εικόνα που είχε η ομάδα του στην αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Μπορεί να μην κάναμε καλό παιχνίδι, δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο τα τελευταία 30′, αλλά πήραμε μία σπουδαία νίκη και συγχαρητήρια στην άμυνα που κράτησε το μηδέν.

Ήταν αυθόρμητο, είπα στον Βέρμπιτς να στείλει τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και σκόραρα. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα, το 9Χ9 δεν είναι εύκολο. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, εξαιρετικό προπονητή, έχουμε γίνει οικογένεια και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.223 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν και δεν παίξαμε καλά τα καταφέραμε, παίξαμε με ψυχή και δεν πιστεύαμε πως θα μας βάλει γκολ ο Άρης. Είναι τρελό αυτό που γίνεται εδώ με τους οπαδούς, όποιος έρχεται εδώ πρέπει να τρομάζει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.