ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σοκ με Αϊτόρ: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι – Ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και τέλος η σεζόν

Μπαίνει στο χειρουργείο τις επόμενες ημέρες ο Ισπανός εξτρέμ, που θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους έξι μήνες.

Σοκ με Αϊτόρ: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι - Ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και τέλος η σεζόν

Τρομερή ατυχία για τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα που χάνει όλη την υπόλοιπη σεζόν.

Η μαγνητική δυστυχώς έδειξε τα χειρότερα για τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, καθώς το αποτέλεσμα αυτής έδειξε πως έχει υποστεί ολική ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους έξι μήνες.

Όπως ενημέρωσαν οι «πράσινοι» που βλέπουν τον καλύτερο παίκτη της ομάδας να βγαίνει off για το υπόλοιπο της σεζόν, σε σχέση με τον έτερο άτυχο, Άλεξ Τρουιγιέ που θα απουσιάσει και αυτός για το υπόλοιπο της σεζόν, ο μηνίσκος του Αϊτόρ δεν έχει πειραχθεί.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.398 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι, οι φόβοι όλων επιβεβαιώνονται με τον Παναθηναϊκό στην προκειμένη να πρέπει να στηρίξει τον ποδοσφαιριστή που ως τώρα ήταν ο MVP του φετινού πρωταθλήματος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.