ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Προτεραιότητα οι κάτοχοι διαρκείας για την… απόβαση στον Βόλο!

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, όπου οι πράσινοι θα πάρουν 5.000 εισιτήρια.

Παναθηναϊκός: Προτεραιότητα οι κάτοχοι διαρκείας για την... απόβαση στον Βόλο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους κατόχους διαρκείας, εξαιρουμένων αυτών που έχουν στις θύρες 7 και 13, σχετικά με τον προσεχή αγώνα της ομάδας μας στον Βόλο τα εξής:

  • Εάν ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, θα πρέπει έως αύριο να αποστείλουν mail στη διεύθυνση [email protected], γνωστοποιώντας την πρόθεσή τους, αναγράφοντας «Βόλος – Παναθηναϊκός».
  • Απαραίτητα στοιχεία στο mail είναι ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, barcode της κάρτας διαρκείας, αριθμός κινητού τηλεφώνου και email επικοινωνίας.
  • Τα διαθέσιμα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού εισιτήρια για τον αγώνα τιμώνται 20 ευρώ.
  • Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
  • Κάθε κάτοχος διαρκείας δικαιούται έως δύο εισιτήρια για το συγκεκριμένο ματς.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.