ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Π. Καλαϊτζάκης στο P24: «Θα κάνει αυτά που ξέρει ο Μπέικον – Συγγνώμη από τον κόσμο για το Βερολίνο»

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μίλησε στο Panathinaikos24 και στον Γιώργο Πετρίδη μετά τη νίκη επί του Ιωνικού και αναφέρθηκε στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ντουέιν Μπέικον.

Π. Καλαϊτζάκης στο P24: «Θα κάνει αυτά που ξέρει ο Μπέικον – Συγγνώμη από τον κόσμο για το Βερολίνο»

Ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες στη Νίκαια και συνέτριψε 86-62 τον Ιωνικό για την 3η αγωνιστική της Basket League.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης ήταν εκ των κορυφαίων του «τριφυλλιού» αφού πέτυχε 9 πόντους και κατέβασε 9 ριμπάουντ στα 25 περίπου λεπτά που αγωνίστηκε. Ο 23χρονος γκαρντ μίλησε στο Panathinaikos24.gr και στον Γιώργο Πετρίδη για την προσωπική του απόδοση, για την εικόνα της ομάδας, αλλά και για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πράσινων», Ντουέιν Μπέικον. Παράλληλα έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Panathinaikos24.gr και στον Γιώργο Πετρίδη:

– Για την απόδοσή του και την εικόνα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ιωνικό: «Για την προσωπική μου απόδοση δεν έχω να πω κάτι. Όταν παίρνω την ευκαιρία και παίζω στο ελληνικό πρωτάθλημα, προσπαθώ να κάνω αυτό που μου ζητάει ο προπονητής μου. Μου αρέσει να δίνω ενέργεια στην ομάδα μέσα από την άμυνα, να πηγαίνω στα ριμπάουντ και να βοηθάω σε μικρά πράγματα που λείπουν».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.082 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

– Για το κλίμα στην ομάδα μετά τη βαριά ήττα από την Άλμπα: «Το σημαντικότερο ήταν να μείνουμε όλοι μαζί ενωμένοι. Μετά από μια τέτοια ήττα με 29 πόντους διαφορά είναι εύκολο να δείξεις τον συμπαίκτη σου που έκανε λάθος. Δεν το κάναμε όμως εμείς, μείναμε όλοι μαζί, το παλέψαμε κόντρα στη Μονακό και χάσαμε στο σουτ. Σήμερα (σ.σ. χθες) ήρθαμε εδώ, νικήσαμε και κάναμε μια αρκετά καλή εμφάνιση. Μοιραστήκαμε τον χρόνο και είμαστε έτοιμοι για την επόμενη υποχρέωση στην Ευρωλίγκα».

– Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ντουέιν Μπέικον: «Σίγουρα είναι ένα παιδί που μπορεί να βάλει την μπάλα στο καλάθι με πάρα πολλούς τρόπους. Μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις. Ευελπιστώ να μας δώσει αυτά που θα του ζητήσει ο προπονητής κι αυτά που ξέρει να κάνει».

– Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο της ομάδας μετά την προβληματική εκκίνηση του Παναθηναϊκού: «Καταρχάς, θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη γι’ αυτό που έγινε στο Βερολίνο. Τους ευχαριστούμε που μας στήριξαν με τη Μονακό. Ελπίζω να συνεχίσουν να μας στηρίζουν γιατί ακόμα είναι αρχή. Η σεζόν είναι μεγάλη. Δεν παίζουμε ακόμα όπως θέλουμε, αλλά ευελπιστούμε να βελτιωθούμε και να τους δώσουμε αυτό που θέλουν για να τους ευχαριστήσουμε για τη στήριξή τους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.