ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

5 ώρες την ημέρα: Αυτά είναι τα 7 υποχρεωτικά μέτρα της κυβέρνησης για τη μείωση του ρεύματος

Έτσι θα βλέπουμε και θα ζεσταινόμαστε χωρίς να χαλάμε ρεύμα.

5 ώρες την ημέρα: Αυτά είναι τα 7 υποχρεωτικά μέτρα της κυβέρνησης για τη μείωση του ρεύματος

ενεργειακή κρίση βρίσκεται στο απόγειό της, οι Ευρωπαίοι ηγέτες προειδοποιούν τους λαούς τους ότι θα περάσουν έναν από τους πιο δύσκολους χειμώνες των τελευταίων δεκαετιών, το φάντασμα του κλεισίματος της στρόφιγγας του φυσικού αερίου από τον Πούτιν αιωρείται πάνω από τις βόρειες χώρες, οι τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος έχουν φτάσει ιστορικά ρεκόρ και μέσα σε όλα αυτά η Κομισιόν αποφασίζει να προτείνει μέτρα για την εξοικονόμηση του ρεύματος τις ώρες με τη μεγαλύτερη κατανάλωση.

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...