ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Τα Σαββατοκύριακα μας έχουν ξανά νόημα»! (Vid)

Το μήνυμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσα από τις δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός: «Τα Σαββατοκύριακα μας έχουν ξανά νόημα»! (Vid)

Ο Παναθηναϊκός κάνει πορεία πρωταθλητισμού στα γήπεδα της Super League ωστόσο δεν διαπρέπει μόνο εκεί.

Όπως μπορεί να παρατηρήσει κανείς, τα επίσημα social media της ΠΑΕ, έχουνε κάνει τεράστια βήματα προόδου, βρίσκονται σε άλλο επίπεδο και καθημερινά η αλληλεπίδραση με το «πράσινο» κοινό είναι εφάμιλλη πολύ μεγάλου club.

Τελευταίο «χτύπημα» έρχεται από την «πράσινη» ΠΑΕ μέσα από το twitter που μοιράζεται με τον διαδικτυακό κόσμο ένα κομμάτι των δηλώσεων του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με τον Άρη.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 38.937 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» γράφουν συγκεκριμένα, «Αξία ανεκτίμητη: τα Σαββατοκύριακα μας έχουν ξανά νόημα»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.