ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Πραγματικός χαμός για τα εισιτήρια με Βόλο – Τα δεδομένα για τα μεταγραφικά»

Για τα εισιτήρια της αναμέτρησης με το Βόλο αλλά και τα μεταγραφικά δεδομένα ενόψει του Ιανουαρίου και τον Αϊτόρ, μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Νικολογιάννης: «Πραγματικός χαμός για τα εισιτήρια με Βόλο - Τα δεδομένα για τα μεταγραφικά»

Ο ρεπόρτερ της ομάδας του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε αρχικά στην… τρέλα των «πράσινων» οπαδών, που αναμένεται να εξαφανίσουν τα 5.000 εισιτήρια, που έδωσαν οι Θεσσαλοί στους πρωτοπόρους της Super League. «Θεωρώ ότι θα είναι πολύ περισσότεροι, τελικά, και θα έχουμε μια παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών, που έχουμε πολύ καιρό να δούμε», σημείωσε. Συμπλήρωσε, ωστόσο, ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή, καθώς υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας για τον Παναθηναϊκό αν συμβεί το παραμικρό.

Στα αγωνιστικά, ενόψει της αναμέτρησης του Πανθεσσαλικού, τόνισε μεταξύ άλλων πως στο παιχνίδι με τον Άρη ήταν προβληματική η εικόνα του Σάντσες, αλλά «δύσκολα θα αλλάξει κάτι στην τετράδα της άμυνας ο Γιοβάνοβιτς».

Τέλος, αναφορικά με τα μεταγραφικά του Ιανουαρίου και με βάση τα νέα δεδομένα, μετά τον τραυματισμό του Αϊτόρ, είπε: «Ο Παναθηναϊκός σίγουρα θα πάρει εξτρέμ, που ιδανικά θα παίζει και στις δύο πλευρές. Σίγουρα, επίσης, ένα χαφ για «8-10», να έχει, δηλαδή και το γκολ, και είναι πιθανό να αποκτηθεί ακόμη ένας εξτρέμ, που να παίζει και επιθετικός».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.495 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.