ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Τα εισιτήρια του αγώνα κόντρα στην Τρέντσιν

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης της Κ19 για το Youth League κόντρα στην Τρέντσιν.

Τα εισιτήρια του αγώνα κόντρα στην Τρέντσιν

Η Κ19 του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει την Τρέντσιν για την διοργάνωση του Youth League, με την «πράσινη» να ενημερώνει το κοινό για τα εισιτήρια της αναμέτρησης που θα διεξαχθεί στην ιστορική Λεωφόρο την Τετάρτη 26/10 στις 19:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης της Κ19 με την αντίστοιχη της Trencin στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του Youth League, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26/10 στις 19:00 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», τα εξής:

  • Οι θύρες του γηπέδου που θα ανοίξουν είναι οι 2, 5Α, 5Β, 5Γ.
  • Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας μέσω του barcode του εισιτηρίου τους θα μπορούν να εξαργυρώνουν μία πρόσκληση σε θύρα επιλογής τους και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, έως και την Τετάρτη 26/10 στις 10.30 π.μ.
  • Από την Τετάρτη στις 11.00 π.μ. όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια θα κυκλοφορούν ηλεκτρονικά με γενική τιμή εισόδου 10€.
  • Η διάθεση τους θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET.   ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ
  • Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά.
  • Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ