ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπέος: «Καλωσορίζω τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού – Μας χαροποιεί ότι θα έρθουν στον Βόλο»

O Αχιλλέας Μπέος έστειλε μήνυμα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης με τον Βόλο.

Μπέος: «Καλωσορίζω τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού - Μας χαροποιεί ότι θα έρθουν στον Βόλο»

Αναλυτικά όσα αναφέρει η δήλωσή του:

«Ως Δήμαρχος του Βόλου επιθυμώ να χαιρετίσω και να καλωσορίσω τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που αναμένονται το προσεχές Σαββατοκύριακο να κατακλύσουν την πόλη μας για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους με τον Βόλο μας, πέραν των άλλων και γιατί συμπίπτει με το τριήμερο της Εθνικής μας γιορτής.

Το γεγονός μας χαροποιεί και μας ικανοποιεί καθώς ένας από τους σημαντικούς στόχους που είχαν τεθεί από την ίδρυση ακόμη της ομάδας μας ήταν να πραγματοποιούνται στην πόλη μας τέτοια μαζικά αθλητικά γεγονότα με τις αυτονόητες θετικές επιπτώσεις στην τοπική κοινωνία και οικονομία, μέσω και του αθλητικού τουρισμού.

Παράλληλα, όμως, θέλω να απευθύνω έκκληση στους φίλους του Παναθηναϊκού να απολαύσουν την παραμονή τους στην όμορφη πόλη μας και να σεβαστούν την υποδοχή και τη φιλοξενία που θα τους επιφυλάξουμε, αφού δεν πρόκειται παρά για ένα ποδοσφαιρικό αγώνα και μάλιστα με μια ομάδα όπως ο Βόλος που δεν έχει αντιπαλότητες τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.507 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στον όμορφο Βόλο μας και ευχόμαστε ευχάριστη διαμονή και ένα συναρπαστικό αγώνα που θα αναδείξει τον καλύτερο ως νικητή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.