ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χουάνκαρ στο P24.gr: «Οι παίκτες του Άρη έκαναν από τα πρώτα λεπτά καθυστερήσεις – Σημαντική η νίκη»

Ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού, Χουάνκαρ, μίλησε στο Panathinaikos24.gr για τη νίκη επί του Άρη, για την μοναδική ατμόσφαιρα της Λεωφόρου και για την συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Χουάνκαρ στο P24.gr: «Οι παίκτες του Άρη έκαναν από τα πρώτα λεπτά καθυστερήσεις - Σημαντική η νίκη»

Ο Χουάνκαρ ήταν εκ των πρωταγωνιστών της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Άρη. Ο Ισπανός αριστερός μπακ ειδικά στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε να έρθει η νίκη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκείνος κέρδισε το φάουλ, από το οποίο προήλθε το γκολ της νίκης του Παναθηναϊκού.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, ο Χουάνκαρ μίλησε στο Panathinaikos24.gr για τη σπουδαία νίκη επί του Άρη, για το πως αυτή προήλθε, αλλά και για τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι καθυστερήσεις του Άρη από την αρχή του αγώνα, ο τρόπος παιχνιδιού του, αλλά και η συνέχεια που παραμένει δύσκολη.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 28.557 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα είπε ο Χουάνκαρ στο SDNA:

Συγχαρητήρια για τη νίκη στο ματς με τον Άρη. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Πως το έζησες όλο αυτό;

«Ήταν ένα δύσκολο ματς και η αλήθεια είναι ότι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα οι αντίπαλοι είχαν υποχωρήσει, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο για μας να βρούμε τους κατάλληλους χώρους. Παρόλα αυτά και παρά τις δυσκολίες που συναντήσαμε πετύχαμε τον στόχο μας. Πήραμε τους τρεις πόντους. Φυσικά η ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο είναι πραγματικά εκπληκτική. Σε κάθε παιχνίδι οι φίλαθλοί μας είναι όλο και πιο συγκλονιστικοί. Μας δίνουν μια σημαντική ώθηση, η οποία μας βοηθάει ώστε να φύγουμε με τη νίκη από τον αγωνιστικό χώρο».

Το αποτέλεσμα ήρθε δύσκολα. Είναι αυτό το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχετε δώσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα;

«Ναι. Από το πρώτο λεπτό έπαιζαν πίσω ενώ έκαναν από την αρχή συνεχώς καθυστερήσεις. Οπως σας είπα ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, που με την βοήθεια των οπαδών μας καταφέραμε να το κερδίσουμε. Τους οφείλουμε πολλά και θέλουμε κάθε φορά που φεύγουν από το γήπεδο να είναι χαρούμενοι».

Πως ένιωσες τη στιγμή του γκολ;

«Ένιωσα ιδιαίτερα χαρούμενος τόσο για το γκολ όσο και για τον Σπόραρ που το πέτυχε. Ήταν ένα πολύ δυνατό ξέσπασμα όλων μας, καθώς θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη, λόγω της οποίας συνεχίσαμε την πολύ καλή πορεία μας στο πρωτάθλημα».

Σας έδινε αυτή η νίκη ένα παραπάνω κίνητρο για να συνεχίσετε να παλεύεται για το πρωτάθλημα;

«Κάθε νίκη που παίρνουμε μας δίνει μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια. Μας δίνει ένα παραπάνω κίνητρο προκειμένου να πορευτούμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Τίποτα βέβαια δεν είναι εύκολο. Ο δρόμος για το πρωτάθλημα είναι μακρύς και οφείλουμε να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Βήμα – βήμα και πότε βάζοντας μακρινούς στόχους. Αυτό είναι το σκεπτικό μας και αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.