ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βόλος σε οπαδούς Παναθηναϊκού: «Σεβαστείτε τη φιλοξενία της πόλης μας και να έχετε όμορφη διαμονή»

Το μήνυμα της ΠΑΕ Βόλος προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Βόλος σε οπαδούς Παναθηναϊκού: «Σεβαστείτε τη φιλοξενία της πόλης μας και να έχετε όμορφη διαμονή»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από επίσημο αίτημα της διοίκησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφασίστηκε η διάθεση εισιτηρίων για τους φιλάθλους των φιλοξενουμένων στον μεταξύ μας αγώνα του προσεχούς Σαββάτου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟ θα φιλοξενηθούν στις κερκίδες της βόρειας πλευράς του Σταδίου και η προσέλευσή τους θα γίνεται αποκλειστικά από την τρίτη πεζογέφυρα, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους, αφού υπάρχει άνετη πρόσβαση μέσω του Περιφερειακού

Με τη συνεργασία των δύο ΠΑΕ, της Super League και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας επιδιώκουμε τη διασφάλιση των κατάλληλων συνθηκών ώστε επιτέλους να συνυπάρχουν στους αγώνες φίλαθλοι και των δυο ομάδων.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 87.683 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καλούμε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να σεβαστούν την φιλοξενία της πόλης μας και ευχόμαστε να έχουν μια όμορφη διαμονή, να χαρούν τις ομορφιές του Βόλου και να απολαύσουν ένα συναρπαστικό αγώνα, μεταξύ των δύο πιο φορμαρισμένων ομάδων του πρωταθλήματος. Ας μην ξεχνούν ότι ο Βόλος δεν έχει αντιπαλότητες και ότι απλά πρόκειται για ένα αγώνα και μόνο που αξίζει να απολαύσουν και ας κερδίσει ο καλύτερος.

Καλό τριήμερο και καλή διαμονή στον όμορφο Βόλο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...