ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Την Πέμπτη η παραλαβή των εισιτηρίων για Βόλο από την Λεωφόρο

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Την Πέμπτη η παραλαβή των εισιτηρίων για Βόλο από την Λεωφόρο

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι η παραλαβή των εισιτηρίων του αγώνα Βόλος – Παναθηναϊκός, για όλους όσοι έλαβαν απαντητικό mail από την ΠΑΕ ότι το αίτημά τους έχει εγκριθεί, θα γίνει αύριο, Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022, 13:00-20:30 από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» (δίπλα από τη θύρα 3).

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, πρέπει να έχετε διαθέσιμα ονοματεπώνυμα και ΑΜΚΑ των κατόχων εισιτηρίου στο συγκεκριμένο αγώνα, όπως τα υποβάλατε στο σχετικό προς την ΠΑΕ αίτημά σας. Η αξία εκάστου εισιτηρίου είναι 20€ και η πληρωμή του θα γίνεται αποκλειστικά με μετρητά. Παρακαλείσθε να έχετε το ακριβές αντίτιμο του εισιτηρίου.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 87.878 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εάν τελικώς δεν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το συγκεκριμένο αγώνα, παρακαλούμε να μας το γνωστοποιήσετε άμεσα, προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες των χιλιάδων φιλάθλων μας. Σε περίπτωση μη προσέλευσης σας αύριο για την παραλαβή του εισιτηρίου, το αίτημα σας θα ακυρωθεί.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...