ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έγινε το πρώτο μεγάλο “μπαμ”!

Η πρώτη βόμβα... έσκασε και οι 15.000 subsribers στο κανάλι μας στο youtube είναι πραγματικότητα!

Έγινε το πρώτο μεγάλο

Η πρώτη βόμβα… έσκασε και οι 15.000 subsribers στο κανάλι μας στο youtube είναι πραγματικότητα!

Το panathinaikos24 TV μεγαλώνει και εξελίσσεται κι αυτό συμβαίνει, κυρίως, χάρη στη δική σας εμπιστοσύνη και μαζική συμμετοχή στις LIVE εκπομπές μας και όχι μόνο. Ο πρώτος στόχος των 15.000 εγγραφών επιτεύχθηκε και πλέον πάμε για τον επόμενο των 20.000!

Σύντομα θα αρχίσουν και οι εκπομπές με εσάς στον “αέρα” του καναλιού, ενώ σε λίγους μήνες θα έχουμε το δικό μας στούντιο και νέο τηλεφωνικό κέντρο για ακόμη καλύτερες και πιο ποιοτικές εκπομπές με τη δημιουργία ενός προγράμματος με… ενημέρωση και άποψη για τον Παναθηναϊκό.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.334 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συνεχίζουμε δυναμικά και σας ευχαριστούμε για τη στήριξη στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.