ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βόλος – Διαμονή: Ολες οι λεπτομέρειες για το τριήμερο και τα διαθέσιμα δωμάτια

Βόλος: Ετοιμάζονται για απόβαση οι φίλοι του Παναθηναϊκού.

Βόλος - Διαμονή: Ολες οι λεπτομέρειες για το τριήμερο και τα διαθέσιμα δωμάτια

Βόλος: Ετοιμάζονται για απόβαση οι φίλοι του Παναθηναϊκού.

Τουλάχιστον πάνω από 15.000 οπαδοί της ομάδας αναμένεται να βρεθούν στον Βόλο για το παιχνίδι του Σαββάτου. Αυτό σε συνδυασμό ότι υπάρχει το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, θα κάνουν την πόλη να… πλημμυρίσει από κόσμο με αποτέλεσμα η διαμονή να είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Πολλοί φίλοι των πράσινων θα μεταβούν αυθημερόν, αλλά υπάρχουν κι άλλοι που μέχρι και τώρα αναζητούν επιλογές διαμονής. Η αλήθεια είναι ότι τόσο σε ξενοδοχεία, όσο και σε airbnb, υπάρχει φουλ πληρότητα με αποτέλεσμα κάποιοι να ελπίζουν μόνο σε ακυρώσεις μέσω booking ή άλλης πλατφόρμας. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να κλείσετε δωμάτιο σε κοντινά μέρη στον Βόλο και να συνδυάσετε το παιχνίδι με μια ωραία εκδρομή.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 259.081 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ