ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ανοίγουν τα εκδοτήρια της Λεωφόρου για την αγορά εισιτηρίων για Βόλο!

Η ανακοινωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Ανοίγουν τα εκδοτήρια της Λεωφόρου για την αγορά εισιτηρίων για Βόλο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι σήμερα, Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 και ώρες 13:00-20:30, θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» (δίπλα από τη θύρα 3) εισιτήρια του αγώνα Βόλος – Παναθηναϊκός (28/10, 19:30, Πανθεσσαλικό Στάδιο).

Όλα τα αιτήματα που υπέβαλαν οι φίλαθλοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας έχουν γίνει αποδεκτά και για την παραλαβή τους πρέπει να έχουν διαθέσιμα ονοματεπώνυμα και ΑΜΚΑ των κατόχων εισιτηρίου στο συγκεκριμένο αγώνα, όπως αυτά υποβλήθηκαν στο σχετικό προς την ΠΑΕ αίτημα. Η αξία εκάστου εισιτηρίου είναι 20€ και η πληρωμή του θα γίνεται αποκλειστικά με μετρητά. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να έχουν το ακριβές αντίτιμο του εισιτηρίου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.950 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέραν όσων έχουν υποβάλει αίτημα, όποιοι φίλαθλοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας μας στον Βόλο, μπορούν να προσέλθουν σήμερα τις προαναφερθείσες ώρες και να αγοράσουν το εισιτήριό τους. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.