ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Γκολ και θέαμα στο Βελιγράδι

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Γκολ και θέαμα στο Βελιγράδι

Γεμάτο συναρπαστικές αναμετρήσεις το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Πέμπτης (27/10) με δράση σε Γιουρόπα & Κόνφερενς Λιγκ. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας – Τραμπζονσπόρ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Μέσα από το Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα στατιστικά και τις βαθμολογίες των κορυφαίων πρωταθλημάτων. 

Για την 5η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Τραμπζονσπόρ σε παιχνίδι για τον 8ο όμιλο. Ο Ερυθρός Αστέρας έρχεται με καλή ψυχολογία, καθώς στο πιο πρόσφατο ματς επικράτησε με 2-1 της Ραντνίτσκι Νις στο πρωτάθλημα εκτός έδρας και πανηγύρισε την όγδοη νίκη του στα εννέα τελευταία παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις. Δίνει σήμερα την πιο σημαντική αναμέτρηση ως τώρα στη διοργάνωση, χρειάζεται μόνο νίκη προκειμένου να έχει πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς επίσης και για πρόκριση στο Κόνφερενς Λιγκ στη χειρότερη των περιπτώσεων. 

Από την πλευρά της η Τραμπζονσπόρ έρχεται από τη νίκη επί της Σίβασπορ στο πρωτάθλημα (1-0), όπου μετά το πέρασμα 11 αγωνιστικών βρίσκεται στην 3η θέση. Στο Γιουρόπα Λιγκ διέλυσε με 4-0 τη Μονακό την προηγούμενη αγωνιστική και με έξι βαθμούς βρίσκεται στη 2η θέση του γκρουπ. Χρειάζεται σήμερα το τρίποντο προκειμένου να βρεθεί με το ένα πόδι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα που είναι αναγκασμένος να κυνηγήσει τους τρεις βαθμούς και θα ψάξει το γκολ. Περιμένουμε ότι θα δούμε ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και υψηλό σκορ στο Βελιγράδι.

Δείτε τη στοιχηματική επιλογή για τον αγώνα Ερυθρός Αστέρας – Τραμπζονσπόρ στο Betarades.gr στα προγνωστικά Europa League!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.