ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Ξέρουν ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο ματς στον Παναθηναϊκό»

Τα τελευταία αγωνιστικά νέα του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης των «πρασίνων» κόντρα στο Βόλο στο «Πανθεσσαλικό», ανέλυσε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Νικολογιάννης: «Ξέρουν ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο ματς στον Παναθηναϊκό»

Ένα αρκετά σημαντικό αλλά και δύσκολο παιχνίδι θα είναι αυτό με τον Βόλο έχει επισημάνει στους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς όπως ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ του τριφυλλιού μετέφερε τις τελευταίες πληροφορίες από την προετοιμασία της ομάδας για τον αυριανό αγώνα με τον Βόλο, και επεσήμανε ότι ο προπονητής του τριφυλλιού συνεχώς τονίζει στους παίκτες του τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα στην πόλη της Μαγνησίας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δουλέψει στην τακτική πάρα πολύ στις προπονήσεις της εβδομάδας αυτής και σχετικά με τα αγωνιστικά ανέφερε ότι το ερωτηματικό είναι η παρουσία του Πούγγουρα στην αποστολή.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.704 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.