ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βασιλαράς: «Προσέχουμε για να έχουμε – Χρειάζεται υπομονή και καλή διάθεση από όλους»!

Ο Διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Βασιλαράς, τοποθετήθηκε για τη μεγάλη εκδρομή που ετοιμάζουν οι φίλοι του «τριφυλλιού» στο Πανθεσσαλικό και τόνισε πως χρειάζεται μεγάλη προσοχή και καλή διάθεση από όλους.

Βασιλαράς: «Προσέχουμε για να έχουμε - Χρειάζεται υπομονή και καλή διάθεση από όλους»!

Ο Διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Βασιλαράς, μιλώντας στο Ρ/Σ ΣΠΟΡ fm 94,6, ανέλυσε τα δεδομένα της αναμέτρησης των «πρασίνων» στο Πανθεσσαλικό κόντρα στο Βόλο, αναφέρθηκε στη μεγάλη εκδρομή που ετοιμάζουν οι φίλοι του «τριφυλλιού» και επεσήμανε πως θα πρέπει όλοι να είναι πολύ προσεκτικοί.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ειδικά οι ξένοι παίκτες έχουν πάθει πλάκα. Έπαθαν μια πρώτη πλάκα στη Λαμία, που δεν ήταν και πολύς ο κόσμος στη Λαμία γιατί δεν χώραγε το γήπεδο και τώρα ακούν αυτά τα νούμερα και λένε «τι γίνεται», θα είναι μια Λεωφόρος».

Για το πόσος κόσμος θα είναι στον Βόλο: «Ειλικρινά την ερώτηση αυτή δεν θα ήθελα να μου την κάνετε. Δεν θα ήθελα να μου την κάνετε γιατί δεν έχω ξεκάθαρη απάντηση. Γίνεται πραγματικός χαμός. Έχουμε πάρει κάποια εισιτήρια τα οποία είναι κάτω από τα νούμερα που ακούγονται, έχουμε πάρει κάτω από 10.000 εισιτήρια σαν Παναθηναϊκός, αλλά από την άλλη έχει δώσει ο Βόλος, και απ’ ότι καταλαβαίνω ο Βόλος έχει δώσει όλα τα εισιτήρια του σε οπαδούς του Παναθηναϊκού, δεν ξέρω πόσα μπορεί να είναι. Θα πάει πάρα πολύς κόσμος.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.180 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σκοπός, επίσης είναι, το λέω αυτό τώρα, επειδή έχουν κυκλοφορήσει κάποια ρεπορτάζ, να μην μείνει κανένας φίλος του Παναθηναϊκού έξω από το γήπεδο. Το λέω αυτό γιατί διαβάζω, η Αστυνομία έβαλε στοπ, δεν έχει μπει κανένα στοπ. Είμαστε στη λογική του «βλέποντας και κάνοντας. Πουλήστε αυτά που έχετε και αν με το καλό εξαντληθούν… τι θέλω να πω εγώ τώρα, το ίδιο είχαμε και στη Λαμία πριν δέκα ημέρες… αν εξαντληθούν τα εισιτήρια και υπάρχει κόσμος απ’ έξω που θέλει να μπει και πιέζει να μπει, δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κάποιος νοήμων άνθρωπος ο οποίος θα πει «όχι αφήστε τους έξω». Και λεφτά θα πάρει ο γηπεδούχος και η Αστυνομία θα έχει σίγουρο το κεφάλι της.

Είναι… σκοπός μας λοιπόν είναι να μπουν όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού, να είναι μια γιορτή. Όπως σκοπός μας είναι, και γι’ αυτό βγαίνουμε και έχουμε γίνει κουραστικοί, το λένε όλοι οι ρεπόρτερ καθημερινά… Βγαίνουμε για να πούμε τα αυτονόητα τα οποία όμως για να γίνουν αυτονόητα θα πρέπει να τα καταλάβουν άπαντες, από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο. Το μήνυμα λοιπόν που έχουμε εμείς και σαν Παναθηναϊκός, αλλά και γενικότερο είναι αυτό το μήνυμα γιατί είναι για το καλό όλων, γιατί νομίζω ότι όλοι θέλουν και είναι υπέρ των μετακινήσεων είναι πως προσέχουμε για να έχουμε. Εμείς λοιπόν, προσέχουμε για έχουμε τη Λεωφόρο.

Τη Λεωφόρο την οποία τη θέλουμε όχι μόνο στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό, δεν τελειώνει η ζωή με τον Ολυμπιακό, τη θέλουμε τη Λεωφόρο γιατί είναι σημείο αναφοράς, είναι η δύναμη του Παναθηναϊκού. Είναι κάτι που το παραδέχονται και το αναγνωρίζουν εχθροί και φίλοι πόσο δυνατή, ισχυρή και καθαρά ποδοσφαιρική έδρα είναι η Λεωφόρος και τη θέλουμε να παραμείνει έτσι.

Άρα όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού που θα πάνε στο γήπεδο και για αυτό και έχει γίνει προσπάθεια από τις αρχές της εβδομάδας, βγάζουμε συνεχώς ανακοινώσεις, θα βγάλουμε και άλλες με λεπτομέρειες πως πάμε, χρειάζεται να έχουν υπομονή άπαντες, επαναλαμβάνω όλοι θα μπουν… Δεν είναι κάτι απλό, ούτε πρωτόγνωρό αλλά είναι κάτι που έχουμε να το ζήσουμε χρόνια και θέλει λίγο υπομονή για να γίνει αυτό το πράγμα. Δεν μεταφέρονται κάθε μέρα 15000 κόσμος από την Αθήνα στον Βόλο… Θέλει υπομονή, καλή διάθεση, καθαρό μυαλό, μπάλα πάμε να δούμε, είπαμε εμείς προσέχουμε για να έχουμε, αλλά στέλνουμε και ένα μήνυμα για τους υπόλοιπους για να το έχουν και οι υπόλοιποι.

Ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρα υπέρ των μετακινήσεων, νομίζω ότι έχει γίνει αντιληπτό σε όλους. Πρόσφατα στη Λαμία παρότι είχαμε συναντήσει αρνήσεις συνεχόμενες, κινήσαμε γη και ουρανό για να μπουν οι οπαδοί μας στο γήπεδο, και μπήκαν. Θέλω να θυμίσω ότι ακόμη και πέρσι αναλάβαμε ένα μεγάλο ρίσκο, έτσι το μετέφραζαν οι περισσότεροι, αναλάβαμε να φιλοξενήσουμε στη Λεωφόρο τους οπαδούς του Άρη, σε μια περίοδο που όλοι είχαν βάλει Χ στις μετακινήσεις πάλι ήμασταν εμείς που πήραμε το ρίσκο και το είχαμε πάρει και παλιότερα πάλι στη Λεωφόρο με τον ΠΑΟΚ, δεν μας βγήκε σε καλό βέβαια.

Είμαστε υπέρ των μετακινήσεων και θα συνεχίσουμε να είμαστε. Θέλουμε οι οπαδοί μας να συνεχίσουνε να πηγαίνουν παντού και οι αντίπαλοι να έρχονται στο γήπεδο όταν αυτό είναι εφικτό γιατί δεν είναι πάνα εφικτό αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται καθαρό μυαλό και ψυχραιμία από όλους. Ξέρουμε τι συμβαίνει στα γήπεδα, και προκλήσεις μπορεί να υπάρξουν και πριν και κατά τη διάρκεια και μετά… Τίποτα, καθαρό μυαλό, ηρεμία πάμε κάνουμε τη γιορτή μας και γυρίζουμε πίσω ελπίζουμε και με τους τρεις βαθμούς.

Εμείς θέλουμε να πηγαίνουμε παντού και στην Κρήτη θέλαμε να πάμε αλλά εκεί υπάρχουν ιδιαιτερότητες με τον Παναθηναϊκό. Στο Ηράκλειο δεν είμαστε έτοιμοι να πάμε αυτή την στιγμή. Και εκεί θέλουμε να πάμε και παντού, έτσι πρέπει να πηγαίνουν παντού όλοι, έτσι μάθαμε από παιδιά το ποδόσφαιρο. Καλό είναι να το μάθουν και οι νεότεροι με αυτόν τον τρόπο. Το μήνυμα είναι προσέχουμε για να έχουμε.

Η εκστρατεία είναι πολύ μεγάλη, θυμίζει τελικό Κυπέλλου, ίσως είναι η μεγαλύτερη μετακίνηση όσον αφορά παιχνίδι πρωταθλήματος. Είναι πολύ καλό ότι το γήπεδο είναι μεγάλο, έχουμε καλή συνεργασία, ο Βόλος είναι συνεργάσιμος. Θα γεμίσει όλη η πόλη ο Μπέος έχει κι αυτός τον λόγο. Όλα να πάνε καλά, ψυχραιμία, όλοι θα μπούνε, το είχαμε λησμονήσει, να το προσέχουμε για να το επαναλάβουμε. Όλα τα παιχνίδια είναι γιορτή, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, προσέχουμε για να έχουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.