ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πετρίδης: «Το ψάχνει ακόμα ο Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό, με τον Μπέικον θα βελτιωθεί επιθετικά»

Τα δεδομένα την εμφάνισης του Παναθηναϊκού στο Τελ Αβίβ κόντρα στη Μακάμπι, ανέλυσε ο Γιώργος Πετρίδης.

Πετρίδης: «Το ψάχνει ακόμα ο Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό, με τον Μπέικον θα βελτιωθεί επιθετικά»

Ο Γιώργος Πετρίδης, στο σχόλιό του, ανέφερε τα λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός και γνώρισε την ήττα από τη Μακάμπι για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, αναφέρθηκε σε αυτά που πρέπει να αλλάξει ο Ντέγιαν Ράντονιτς και επεσήμανε τι μπορεί να προσφέρει ο Ντουέιν Μπέικον με την είσοδό του στην ομάδα.

«Δεν κάνει ο Παναθηναϊκός ένα βήμα μπρος και δεν περιορίζει τον αντίπαλό του σε πράγματα που δεν γνωρίζει. Χθες στη Μακάμπι της έδωσε το ανοιχτό γήπεδο, τις έδωσε πολλά καλάθια-φάουλ σε ένα διάστημα που ο Παναθηναϊκός δεν είχε κάνει φάουλ στα μισά της δεύτερης περιόδου. Έκανε μαζεμένα γκολ φάουλ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας μπάσκετ των «πρασίνων».

«Έχει ένα φάουλ να δώσει ο Παναθηναϊκός, το βάζει ο Ράντονιτς και τρώει τρίποντο. Είναι φανερό πως δεν υπάρχει καθαρό μυαλό. Κάτι πρέπει να γίνει και στις βολές και όλο αυτό επηρεάζει πνευματικά την ομάδα», πρόσθεσε.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 40.225 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για να καταλήξει λέγοντας: «Θέλεις 2-3 πόντους για να σε νιώσει ο αντίπαλος και χάνεις βολές σε κρίσιμα σημεία, κάτι που έκανε σωστά στο Βελιγράδι, είναι μεγάλο ζήτημα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς προκύπτει τόσο μεγάλη αστοχία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.