Μπάσκετ

Πετρίδης: «Το ψάχνει ακόμα ο Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό, με τον Μπέικον θα βελτιωθεί επιθετικά»

Τα δεδομένα την εμφάνισης του Παναθηναϊκού στο Τελ Αβίβ κόντρα στη Μακάμπι, ανέλυσε ο Γιώργος Πετρίδης.

Ο Γιώργος Πετρίδης, στο σχόλιό του, ανέφερε τα λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός και γνώρισε την ήττα από τη Μακάμπι για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, αναφέρθηκε σε αυτά που πρέπει να αλλάξει ο Ντέγιαν Ράντονιτς και επεσήμανε τι μπορεί να προσφέρει ο Ντουέιν Μπέικον με την είσοδό του στην ομάδα.

«Δεν κάνει ο Παναθηναϊκός ένα βήμα μπρος και δεν περιορίζει τον αντίπαλό του σε πράγματα που δεν γνωρίζει. Χθες στη Μακάμπι της έδωσε το ανοιχτό γήπεδο, τις έδωσε πολλά καλάθια-φάουλ σε ένα διάστημα που ο Παναθηναϊκός δεν είχε κάνει φάουλ στα μισά της δεύτερης περιόδου. Έκανε μαζεμένα γκολ φάουλ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας μπάσκετ των «πρασίνων».

«Έχει ένα φάουλ να δώσει ο Παναθηναϊκός, το βάζει ο Ράντονιτς και τρώει τρίποντο. Είναι φανερό πως δεν υπάρχει καθαρό μυαλό. Κάτι πρέπει να γίνει και στις βολές και όλο αυτό επηρεάζει πνευματικά την ομάδα», πρόσθεσε.

Για να καταλήξει λέγοντας: «Θέλεις 2-3 πόντους για να σε νιώσει ο αντίπαλος και χάνεις βολές σε κρίσιμα σημεία, κάτι που έκανε σωστά στο Βελιγράδι, είναι μεγάλο ζήτημα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς προκύπτει τόσο μεγάλη αστοχία».

Exit mobile version