ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Να μπει δυνατά, να σκοράρει πρώτος και να διαχειριστεί το προβάδισμα ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αποκάλυψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τη… συνταγή της επιτυχίας του Παναθηναϊκού στο Βόλο και επέστησε την προσοχή του κόσμου για να ακολουθήσουν κι άλλες εκδρομές.

Νικολογιάννης: «Να μπει δυνατά, να σκοράρει πρώτος και να διαχειριστεί το προβάδισμα ο Παναθηναϊκός»

«Υποψιασμένος» πηγαίνει στο Βόλο ο Παναθηναϊκός, που είναι να ακολουθήσει την… πεπατημένη και να φτάσει σε μια ακόμα νίκη, σε ένα δύσκολο πάντως παιχνίδι, όπως σημείωσε «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός έχει προετοιμαστεί για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Γιοβάνοβιτς έχει προετοιμάσει την ομάδα του για να αντιμετωπίσει μια πολύ καλή ομάδα, που έχει κάνει μεγάλες νίκες. Το γνωρίζουν αυτό στον Παναθηναϊκό, χρειάζεται πολλή προσοχή για να φτάσουν στην 10η νίκη και να δώσουν χαρά στον κόσμο που θα βρεθείς το γήπεδο. Ο Βόλος είναι η ομάδα η οποία εφόσον βάλει πρώτη γκολ, παίζει πολύ κυνικά μετά και είναι δύσκολο για τον αντίπαλο να του κάνει φάσεις. Ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει να μπει δυνατά όπως κάνει σε κάθε ματς, ώστε να βάλει πρώτος γκολ και μετά να το διαχειριστεί», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι πρέπει όλα να κυλήσουν ομαλά στο Πανθεσσαλικό στάδιο, προκειμένου αφενός να μην τιμωρηθεί το «τριφύλλι» και να μείνει ανοιχτή η Λεωφόρος, αφετέρου να πάρει εισιτήρια και στα επόμενα εκτός έδρας ματς, αρχής γενομένης από το Αγρίνιο.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.445 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ, αναφερόμενος στην 11άδα του Παναθηναϊκού, ο Νικολογιάννης σημείωσε πως θα την αποτελούν οι Μπρινιόλι, Σάντσες, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπερνάρ, Παλάσιος, Βέρμπιτς και Σπόραρ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.