Ποδόσφαιρο

Για το 10/10 με τον κόσμο στο πλευρό του

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα εκτός έδρας τον Βόλο (19:30, Cosmote Sport 1, Panathinaikos24.gr) έχοντας στο πλευρό του τον κόσμο του και θέλει μια πολύ σημαντική νίκη.

Οι «πράσινοι» έχουν καταφέρει να ισοφαρίσουν το καλύτερο ξεκίνημα σε πρωτάθλημα μετρώντας εννέα νίκες σε εννέα παιχνίδια και πλέον θέλουν να γράψουν ιστορία, κατακτώντας μία ακόμα νίκη για να φτάσουν στο ιστορικό 10Χ10. Σε αυτή την προσπάθεια το «τριφύλλι» θα έχει για βοήθεια περίπου 15.000 φιλάθλους του, που θα γεμίσουν τις εξέδρες του Πανθεσσαλικού, σε μία μεγαλειώδη εξόρμηση στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας!

Από τη μεριά του, ο Βόλος προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Ατρόμητου με 2-0, συνεχίζοντας να εντυπωσιάζει με την πορεία του στο πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου θέλουν να σταματήσουν το νικηφόρο σερί του Παναθηναϊκού, με τον Έλληνα τεχνικό να μην έχει να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα.

Από τη μεριά του, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε την τελευταία στιγμή τον Αχιλλέα Πούγγουρα να μένει εκτός αποστολής και να προστίθεται στις απουσίες των Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, Αλέξις Τρουιγιέ και Λεάντρο Φρόκου.

Σε ότι αφορά τη πιθανή ενδεκάδα. Το 4-3-3 δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί από τον Ιβάν Γιοβάνοβτς. Ο Μπρινιόλι θα είναι στο τέρμα, ο Σάντσες στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Χουάνκαρ στο αριστερό και οι Σένκεφελντ και Μάγκνουσον στα στόπερ. Οι Πέρεθ, Τσέριν και Μπερνάρντ θα συνθέσουν την τριάδα του κέντρου, με τον τελευταίο να αγωνίζεται πιο μπροστά. Τέλος, στην τριάδα της επίθεσης, ο Παλάσιος θα βρίσκεται δεξιά, ο Βέρμπιτς αριστερά και ο Σπόραρ στην κορυφή.

Exit mobile version