ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βόλος – Παναθηναϊκός: Η προϊστορία και οι αριθμοί των δύο ομάδων (Vids)

Μικρή η προϊστορία των δύο ομάδων στο «Πανθεσσαλικό», με την απόλυτη ισορροπία να κυριαρχεί στις προηγούμενες αναμετρήσεις ανάμεσα σε Βόλο και Παναθηναϊκό.

Βόλος - Παναθηναϊκός: Η προϊστορία και οι αριθμοί των δύο ομάδων (Vids)

Τρεις αναμετρήσεις έχουν μέχρι τώρα ο Βόλος με τον Παναθηναϊκό με γηπεδούχο την ομάδα της Μαγνησίας και υπάρχει απόλυτη ισορροπία στα αποτελέσματά τους με μια νίκη για κάθε αντίπαλο και μια ισοπαλία.

Η πρώτη φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν την σεζόν 2019-20, η οποία ήταν η πρώτη για τον Βόλο στην Super League. Στις 8 Δεκεμβρίου 2019 το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, με τον Χατζηγιοβάνη να ανοίγει το σκορ για τον Παναθηναϊκό και τον Μουνιόθ να ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους πριν το τέλος του ημιχρόνου και αυτό το σκορ να παραμένει μέχρι το τέλος.

Στις 27 Ιανουαρίου 2021, ο Παναθηναϊκός έφυγε με νίκη 2-0 και τους Καμπετσή και Ιωαννίδη να βάζουν τα ονόματα τους δίπλα στους σκόρερ της αναμέτρησης.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η τελευταία τους συνάντηση ήταν τον Ιανουάριο του 2022, με τον Βόλο να επικρατεί με 3-1. Ο Φαν Βέερτ σημείωσε δύο γκολ (34’, 76’) για τον Βόλο και ο Όρος στις καθυστερήσεις έγραψε το τελικό 3-1. Ενδιάμεσα είχε μειώσει ο Παλάσιος (89’).

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα του στο πρωτάθλημα μετά το 1994-95 και αναζητεί την 10η του νίκη ώστε να σπάσει αυτό το ρεκόρ.

Σε απόλυτη φόρμα βρίσκεται και ο Βόλος με πέντε νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια του, επίδοση που είναι η καλύτερη της ιστορίας του στην Super League.

Οι δύο ομάδες την περσινή σεζόν βρέθηκαν αντιμέτωπες για πρώτη φορά στο Κύπελλο Ελλάδος, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί στην πρώτη αναμέτρηση με 2-1 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και πήρε λευκή ισοπαλία στην ρεβάνς που τον έστειλε στα προημιτελικά του θεσμού.

3 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

1 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΣ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

1 ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 4-4

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...