ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με κεκτημένη ταχύτητα ο Παναθηναϊκός

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Με κεκτημένη ταχύτητα ο Παναθηναϊκός

Πλούσιο είναι το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα σήμερα Σάββατο (29/10), με αγώνες που δίνουν προγνωστικά πάμε στοίχημα με αξία. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση για να σας στείλει στο ταμείο από το ματς της Σούπερ Λιγκ που ξεχωρίζει, την αναμέτρηση ανάμεσα στον Βόλο και τον Παναθηναϊκό. Πάμε να δούμε τις λεπτομέρειες.

Περίοδος φόρμας διανύει ο Βόλος που προέρχεται από πέντε συνεχόμενες νίκες, με πιο πρόσφατη την εκτός έδρας (2-0) επί του Ατρομήτου. Σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία, έχοντας σημειώσει 13 γκολ στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις. Είναι δυνατός και στην έδρα του, έχοντας γνώρισε μόλις μια ήττα (0-1) από τον ΟΦΗ. 

Ικανός και αποτελεσματικός ο Παναθηναϊκός, πέτυχε την ένατη σερί νίκη του (1-0) στο ντέρμπι με τον Άρη, με το γκολ του Σπόραρ στις καθυστερήσεις, και έχει το απόλυτο φέτος στο πρωτάθλημα. Στην επίθεση καταφέρνει να σκοράρει, ενώ διαθέτει και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, έχοντας δεχτεί μόλις δύο γκολ σε εννιά αγωνιστικές. Ο Παναθηναϊκός έχει ψυχολογία από τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, θα αγωνιστεί ουσιαστικά “εντός έδρας”, καθώς περισσότεροι από 10.000 οπαδοί του θα βρεθούν στο γήπεδο και μπορεί να περάσει νικηφόρα από τον Βόλο.

Βρείτε τη στοιχηματική επιλογή για τον αγώνα Βόλος – Παναθηναϊκός στο Betarades.gr στα Προγνωστικά Super League!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.