ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπέος: «Έχει πρασινίσει ο Βόλος – Δεν υπάρχουν έξτρα εισιτήρια»

Ο Αχιλλέας Μπέος τοποθετήθηκε για το «πράσινο» χρώμα που έχει αποκτήσει ο Βόλος και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν έξτρα εισιτήρια.

Μπέος: «Έχει πρασινίσει ο Βόλος - Δεν υπάρχουν έξτρα εισιτήρια»

Με δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος ξεκαθάρισε πως δε θα υπάρξουν άλλα εισιτήρια για το ματς με τον Παναθηναϊκό, ύστερα από το Sold Out που ανακοίνωσε η ομάδα της Μαγνησίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

«Μετά τα μέτρα ασφαλείας που βγήκαν, άκουγα την εκπομπή σας και ήθελα να μιλήσω για το θέμα των εισιτηρίων. Δεν υπάρχουν 17 χιλιάδες εισιτήρια, για να μην παρεξηγούμαστε.

Ο επίσημος Παναθηναϊκός έχει πάρει 7,5 χιλιάδες εισιτήρια και τα υπόλοιπα 8 χιλιάδες είναι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, του Βόλου και ουδέτεροι που τα έχουν πάρει από τη VIVA και από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.297 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχουμε 3-3,5 χιλιάδες φιλάθλους, σε μία ομάδα που τώρα γράφει τη δική της ιστορία. Να ευχηθούμε να γίνει ένας πολύ καλός αγώνας, έχουμε εξαιρετική συνεργασία με τους ανθρώπους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Δεν υπάρχουν εκδοτήρια και τονίζουμε πως δεν υπάρχουν έξτρα εισιτήρια.

Η αστυνομία ζήτησε να μείνουν κλειστά τα εκδοτήρια για να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και όπως λέμε στη δική μας γλώσσα, να μην ανοίξει μύτη. Ο Βόλος δεν έχει αντιπαλότητες και θέλουμε να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι.

Υπάρχει η επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ Βόλος και δεν θα υπάρξουν έξτρα εισιτήρια. Δεν πρόκειται να ανοίξει το πέταλο για λόγους ασφαλείας, σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Αστυνομίας. Θα παραμείνουν οι δυνάμεις ασφαλείας εκεί. Ο Παναθηναϊκός με δικούς του σεκιούριτι και εμείς, καλούμαστε να διαχειριστούμε τους φιλάθλους, για να μην προκληθεί η οποιαδήποτε ιστορία.

Δεν θα μπει κάποιος χωρίς εισιτήρια, θα δημιουργήσει κακό στον Παναθηναϊκό και αν αναλάβει η αστυνομία δεν θα μπορέσουμε να επέμβουμε. Ο Βόλος έχει πρασινίσει, οι φίλαθλοι τραγουδούν, διασκεδάζουν και αυτό είναι ωραίο για το ποδόσφαιρο πρώτα και μετά για την πόλη μας. Και περιμένουμε αύριο-μεθαύριο να υποδεχθούμε τους οπαδούς και των άλλων ομάδων».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.