ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που είχαμε στη διάθεσή μας – Στηρίζουμε με την φωνή μας»

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τον Βόλο.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που είχαμε στη διάθεσή μας - Στηρίζουμε με την φωνή μας»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι τα εισιτήρια που είχε στην κατοχή της και διέθεσε για το σημερινό αγώνα με αντίπαλο τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, έχουν εξαντληθεί.

Σχετικά με την πρόσβαση στο γήπεδο, οι φίλαθλοί μας που προμηθεύτηκαν εισιτήριο από την ΠΑΕ, θα πρέπει να κινηθούν από τον Περιφερειακό του Βόλου με κατεύθυνση το βόρειο πέταλο του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Οι κάτοχοι εισιτηρίων των θυρών από 31 έως και 56 θα εισέλθουν στο γήπεδο από την πεζογέφυρα 3, η οποία βρίσκεται στο βόρειο κομμάτι του Πανθεσσαλικού.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 107.286 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι θύρες θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Λόγω του μεγάλου αριθμού φιλάθλων που θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, παρακαλούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να προσέλθει έγκαιρα στο γήπεδο.

Μην ξεχνάτε: στηρίζουμε με τη φωνή μας και προστατεύουμε την ομάδα!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...