ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπερνάρ: «Θα δώσουμε τα πάντα απέναντι στον Ολυμπιακό»

Όλα όσα είπε ο Μπερνάρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου.

Μπερνάρ: «Θα δώσουμε τα πάντα απέναντι στον Ολυμπιακό»

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Βραζιλιάνος στην κάμερα της Cosmote TV:

«Κάθε μέρα νιώθω χαρούμενος και με περισσότερη όρεξη. Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο, έχω αυτοπεποίθηση που μου χαρίζει ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου. Εγώ κοιτάζω να δίνω τα πάντα για να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς κάθε βδομάδα.

Παίξαμε πολύ δυνατά, όλοι ήταν συγκεντρωμένοι. Αυτό συμβαίνει λόγω της πολύ καλής προετοιμασίας. Σήμερα δεν είναι πως κάποιος ήταν καλύτερος, όλοι αξίζουν τα εύσημα, όλοι παίζουμε εξαιρετικά».

Για τον κόσμο και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: 

«Είναι μεγάλη χαρά που είδα τον κόσμο να μας αγκαλιάζει. Ο κόσμος ήταν ο 12ος παίκτης. Δεν είναι μικρή η απόσταση για να έρθουν εδώ, ευχαριστώ πολύ όλους, μας βοήθησαν όλοι. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και είναι λογικό να θέλουν να κερδίσουμε το επόμενο ντέρμπι. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη, ξέρουμε την ποιότητα του Ολυμπιακού, όμως θα δώσουμε τα πάντα».

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.632 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.