ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Ευχαριστούμε για τη μεγαλειώδη βραδιά – Παραδώσαμε μαθήματα συμπεριφοράς»!

Τον κόσμο για την παρουσία του και την αξιοπρεπέστατη συμπεριφορά, ευχαρίστησε με ανακοίνωση, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: «Ευχαριστούμε για τη μεγαλειώδη βραδιά - Παραδώσαμε μαθήματα συμπεριφοράς»!

Τον κόσμο της ομάδας, ευχαρίστησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για την μαζική παρουσία στο γήπεδο του Βόλου και την αξιοπρεπέστατη συμπεριφορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έγραψε τη δική του ιστορία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, δημιουργώντας ρεκόρ μεγαλύτερης μετακίνησης σε εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος από τη στιγμή που δημιουργήθηκε η Super League! Τόσο το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσο και το ποδοσφαιρικό τμήμα αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους μας για τη μεγαλειώδη βραδιά που πρόσφεραν σε όλους, παραδίδοντας μαθήματα συμπεριφοράς. Για την καλή συνεργασία και τη διάθεση να δημιουργηθεί μια ποδοσφαιρική γιορτή, η ΠΑΕ ευχαριστεί τον Δήμαρχο Βόλου και τους παράγοντες της τοπικής ομάδας.

Αποδείχθηκε περίτρανα ότι τα ποδοσφαιρικά Σαββατοκύριακα στην Ελλάδα μπορούν να επιστρέψουν όπως τα μάθαμε από παιδιά, εφόσον άπαντες έχουν πρόθεση να συνδράμουν προς αυτή την κατεύθυνση».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 66.258 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...