ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ράντονιτς: «Θα δούμε για το μέλλον του Άντριους στην ομάδα τις επόμενες μέρες»

Όλα όσα είπε ο Ράντονιτς στη συνέντευξη Τύπου.

Ράντονιτς: «Θα δούμε για το μέλλον του Άντριους στην ομάδα τις επόμενες μέρες»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πολύ καλή προσέγγιση στην έναρξη τους ματς όπου και αμυντικά και επιθετικά ήμασταν καλοί, ουσιαστικά σκοράραμε 50 πόντους. Στην εκκίνηση της τρίτης περιόδου χάσαμε κάποια σουτ αλλά και πάλι δεν ήμασταν κακοί στην άμυνα. Στα τελευταία 10 λεπτά κάναμε το χάσαμε και αυτό και κάναμε πολλά λάθη και δεν παίξαμε καλά».

Για την κατάσταση του Ουόλτερς: «Ελπίζω ότι δεν είναι κάτι σημαντικό αλλά πρέπει να δούμε με πως είναι κάτι πως θα είναι αύριο. Κατά τη διάρκεια της ήταν ρίσκο να τον βάλουμε. Ελπίζω να μην έχει κάτι το σοβαρό».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.451 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Άντριους: «Για το παιχνίδι αυτό αποφασίσαμε να τον αφήσαμε εκτός. Θα δούμε τις επόμενες μέρες αλλά για το μέλλον του στην ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...