ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η δουλειά του Ιβάν και η στήριξη της διοίκησης φέρνουν τα σημερινά αποτελεσματα

Ο Σέρβος προπονητής μεταμορφώνει τον Παναθηναϊκό και η διοίκηση του παρείχε και του παρέχει απόλυτη στήριξη. Τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας φαίνονται στο γήπεδο.

Η δουλειά του Ιβάν και η στήριξη της διοίκησης φέρνουν τα σημερινά αποτελεσματα

Το τριφύλλι από τα μισά της περσινής σεζόν παρουσιάζει ένα εκπληκτικό πρόσωπο. Το τέλος της προηγούμενης χρονιάς βρήκε τους πράσινους στην Ευρώπη μετά από πέντε χρόνια και έχοντας κατακτήσει και το Κύπελλο.

Φέτος το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα είναι εντυπωσιακό. Μετά από δέκα παιχνίδια οι πράσινοι μετρούν ισάριθμες νίκες και βρίσκουν συνεχώς καινούργιους πρωταγωνιστές. Με την επικράτηση επί του Βόλου το τριφύλλι «έσπασε» το ρεκόρ της ομάδας του Ρότσα, που είχε κάνει τη σεζόν 1994-95 το 9/9 στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Ωστόσο η ομάδα αυτή δεν φτιάχτηκε από την μία μέρα στην άλλη. Ο δρόμος δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Μην ξεχνάμε ότι το τριφύλλι είχε κάνει δέκα ήττες πέρυσι. Στο σημείο αυτό ωστόσο η διοίκηση του Παναθηναϊκού λειτούργησε πάρα πολύ σωστά. Δεν έκανε focus σε αυτά τα αποτελέσματα και στήριξε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μια στήριξη που είναι άγνωστη για τα ελληνικά δεδομένα αν σκεφτεί κανείς πόσοι προπονητές έχουν φύγει στην Ελλάδα χωρίς να προλάβουν να δείξουν το τι μπορούν.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.128 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και η ομάδα που έχει φτιάξει δικαιώνουν στο μέγιστο βαθμό την στάση που κράτησε η διοίκηση του τριφυλλιού. Ο Παναθηναϊκός έχει δώσει τα… κλειδιά στον Σέρβο και ότι αυτός θέλει για να κάνει καλά τη δουλειά του. Αυτή η νοοτροπία είναι η σωστή και αυτή θα πρέπει να ακολουθούν όλες οι ομάδες.

Ακόμα και όταν όλος ο κόσμος «γκρίνιαζε» για το γεγονός ότι το τριφύλλι δεν έκανε μεταγραφές και ο καιρός περνούσε, η «πράσινη» διοίκηση έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη στον Ιβάν. Δεν παρασύρθηκε από τα όσα γράφονταν και ακουγόντουσαν.

Όλο αυτό λοιπόν έπαιξε τον ρόλο του, στο να καταφέρει το τριφύλλι να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται σήμερα. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία έχουν μια άριστη σχέση, οι οπαδοί δίνουν στο γήπεδο μεγάλη παράσταση και δίνουν την ώθηση που έχει ανάγκη η ομάδα.

Άλλωστε ο σύλλογος αυτός έχει αποδείξει ότι ενωμένος μπορεί να πετύχει πολλά και πλέον το τριφύλλι είναι «ένα». Τα καλύτερα δεδομένα έρχονται, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κάνει άπαντες να ελπίζουν ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να επιστρέψει στις δόξες του παρελθόντος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...