ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: «Πρώτο φαβορί ο Παναθηναϊκός για το πρωτάθλημα – Ο Ιβάν έχει δημιουργήσει μια ομάδα με βάσεις και πλάνο»!

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για τον Παναθηναϊκό και τoν έχρισε πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Δώνης: «Πρώτο φαβορί ο Παναθηναϊκός για το πρωτάθλημα - Ο Ιβάν έχει δημιουργήσει μια ομάδα με βάσεις και πλάνο»!

Ο Γιώργος Δώνης, το «πράσινο τρένο» του Παναθηναϊκού, ένιωσε στιγμές δόξας σαν ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ενώ όταν η ομάδα τον χρειάστηκε βρέθηκε και στον πάγκο της σε μια δύσκολη διετία.

Ο έμπειρος Έλληνας προπονητής, μίλησε για τη φετινή πορεία των «πρασίνων», έχρισε το «τριφύλλι» πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την παρουσία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον «πράσινο» πάγκο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Δώνης στον ΑΝΤ1:

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός έσπασε το ρεκόρ του 9/9 της δικής του ομάδας που κρατούσε από τη σεζόν 1994-95: «Πρώτα απ’ όλα να πω πως δεν είμαι πολύ αντικειμενικός σ’ αυτό που θα πω, γιατί δεν έχω δει πολλά παιχνίδια. Αυτό που κάνει ο Παναθηναϊκός είναι εντυπωσιακό. Έχει 10/10. Φαινόταν η ομάδα από πέρυσι από τα πλέι-οφς πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο κι αυτή τη στιγμή για μένα είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 90.891 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Εντάξει ο Ιβάν είναι ένας έμπειρος προπονητής. Έχει ξεχωρίσει για την επιτυχία που είχε στο ΑΠΟΕΛ που έφτασε στους «8» του Champions League. Ένας προπονητής με πολλές παραστάσεις. Την πρώτη χρονιά έβαλε τις βάσεις για τον Παναθηναϊκό και στην δεύτερη χρονιά τώρα, και με την προσθήκη κάποιων ποδοσφαιριστών, ο Παναθηναϊκός είναι πολύ ανώτερος και ακολουθεί με πολύ σοβαρότητα το πλάνο του προπονητή του.

Η ποιότητα και το σωστό πλάνο οδηγούν τον Παναθηναϊκό στο να επανέρχεται εκεί που πρέπει να είναι η ομάδα, να κάνει πρωταθλητισμό, γιατί έχει περάσει δύσκολα χρόνια η ομάδα κι αυτή η χρονιά δείχνει με τις πρώτες αγωνιστικές πως ο Παναθηναϊκός έχει πολλές πιθανότητες να είναι ο πρωταθλητής».

Για την εικόνα των 15 και πλέον χιλιάδων φίλων του «τριφυλλιού» στο «Πανθεσσαλικό»: «Νομίζω είναι πάντα ωραία η εικόνα όταν θα αρχίσουμε να βλέπουμε και στα ελληνικά γήπεδα κόσμο και από τις δύο ομάδες. Αυτό δεν θα πρέπει να γίνεται επιλεκτικά.

Θα πρέπει κι εμείς να προχωρήσουμε και να δούμε τα πράγματα διαφορετικά. Το ποδόσφαιρο είναι πολιτισμός. Και θα πρέπει να υπάρχει μια σταθερότητα στα εισιτήρια που πρέπει να παίρνουν και οι φιλοξενούμενοι, ώστε να βλέπουμε το γήπεδο όπως ήταν τα παλαιότερα χρόνια και όπως είναι και σε άλλες χώρες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...