ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επίσημο: Ξεκίνησε η δημοπράτηση του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό

Είναι πλέον επίσημο. Ξεκίνησε η δημοπράτηση του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, η οποία και θα έχει διάρκεια ως και τις 13 Δεκεμβρίου.

Επίσημο: Ξεκίνησε η δημοπράτηση του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό

«Τρέχουν» οι εξελίξεις γύρω από το θέμα του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό. Συγκεκριμένα τα τεύχη της δημοπράτησης έχουν κοινοποιηθεί και επίσημα, κάτι που σημαίνει πως ξεκινάει ο διαγωνισμός για την ποδοσφαιρική αρένα του τριφυλλιού.

Από αυτή τη διαδικασία θα προκύψει ο προσωρινός ανάδοχος του έργου, ο οποίος θα είναι και ο μόνιμος στη συνέχεια. Η δημοπράτηση του γηπέδου θα διαρκέσει ως και τις 13 Δεκεμβρίου και λίγες ημέρες αργότερα, θα αρχίσουν να ανοίγουν οι φάκελοι με τις προσφορές, απ΄ όπου θα προκύψει ο ανάδοχος.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να αναφερθεί, πως το κόστος της ποδοσφαιρικής αρένας αναμένεται να φτάσει τα 123 εκατ. ευρώ μαζί με ΦΠΑ και σύμφωνα με όσα αναγράφονται στο χρονοδιάγραμμα το καλοκαίρι του 2026 ο Παναθηναϊκός θα μπει στο νέο του γήπεδο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 28.957 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, με βάση τα όσα έχει σχολιάσει ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για την δημοπράτηση των συνοδών έργων, αλλά και των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.