ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έκανε χαμό στο twitter και χάθηκε: Ο ΑΝΤ1 επαναφέρει την σειρά που συζητήθηκε όσο λίγες

Μπορεί να πλησιάζουμε ήδη το τέλος του δεύτερου μήνα της χειμερινής σεζόν, τα κανάλια όμως συνεχίζουν να πειραματίζονται με τα προγράμματά τους δίνοντας κάποια από αυτά νέες ευκαιρίες σε εκπομπές και σειρές που έμοιαζαν καταδικασμένες.

Έκανε χαμό στο twitter και χάθηκε: Ο ΑΝΤ1 επαναφέρει την σειρά που συζητήθηκε όσο λίγες

Μπορεί να πλησιάζουμε ήδη το τέλος του δεύτερου μήνα της χειμερινής σεζόν, τα κανάλια όμως συνεχίζουν να πειραματίζονται με τα προγράμματά τους δίνοντας κάποια από αυτά νέες ευκαιρίες σε εκπομπές και σειρές που έμοιαζαν καταδικασμένες. Ο ΑΝΤ1 μάλιστα φαίνεται να είναι αναποφάσιστος για το τι θα κάνει με μία από αυτές.

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.