ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Ανάλυση: Ο “μαέστρος” Μπερνάρ έκανε την καλύτερή του εμφάνιση στον Βόλο (vids)

Ο Βραζιλιάνος έκανε... όργια στο Πανθεσσαλικό και με την απόδοσή του στο μεσοεπιθετικό κομμάτι βοήθησε πολύ τον Παναθηναϊκό να ισοπεδώσει τον Βόλο. Το panathinaikos24.gr αναλύει.

Ανάλυση: Ο

Ο Βραζιλιάνος έκανε… όργια στο Πανθεσσαλικό και με την απόδοσή του στο μεσοεπιθετικό κομμάτι βοήθησε πολύ τον Παναθηναϊκό να ισοπεδώσει τον Βόλο. Το panathinaikos24.gr αναλύει.

Η ποιότητα του Μπερνάρ είναι αδιαμφισβήτητη. Ο Βραζιλιάνος άσος αποτέλεσε το πιο hot όνομα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και η επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και της διοίκησης είχε έναν ξεκάθαρο στόχο: Την ποιοτική αναβάθμιση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι με την προσθήκη ενός εξαιρετικού ποδοσφαιριστή.

Παιχνίδι με παιχνίδι ο βραχύσωμος χαφ ανεβαίνει, δείχνοντας να προσαρμόζεται στο παιχνίδι του “τριφυλλιού” και στα νέα γι αυτόν δεδομένα. Στο παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, ο ποδοσφαιριστής έκανε σούπερ εμφάνιση. Ξεδίπλωσε ποιότητα στο χορτάρι του Πανθεσσαλικού και ήταν επιδραστικός στο παιχνίδι της ομάδας του με εκπληκτικό δημιουργικά παιχνίδι.

Συνολικά, ο Βραζιλιάνος είχε 44/60 επιτυχημένες ενέργειες στο παιχνίδι του. Ποσοστό επιτυχίας, δηλαδή, 73%, τη στιγμή που ο μέσος όρος του είναι στο 63,3%. Μέτρησε μια ασίστ, στο γκολ του Σπόραρ, ενώ από δικά του πόδια αρχίζει το πρώτο γκολ του Παλάσιος, το τρίτο του Χουάνκαρ και το 4ο του Τσέριν!

Στη φάση του 0-1, ο Βραζιλιάνος βγαίνει στην αντεπίθεση και δίνει την μπάλα στον Αργεντινό για να γίνει το γκολ.

Στο γκολ για το 0-3 είναι αυτός που κλέβει την μπάλα από δεξιά και τη σπάει παράλληλα με την εστία.

Τέλος, στο 0-4 ο Μπερνάρ βγάζει μια εκπληκτική κάθετη στον Παλάσιος για να κάνει ο τελευταίος την επέλαση και τη σέντρα στην περιοχή.

Συνολικά, ο Μπερνάρ είχε το εκπληκτικό 90% στις πάσες με 36/40. Μάλιστα, το χαρακτηριστικό του γεγονότος ότι ο Βραζιλιάνος βλέπει γήπεδο και προσπαθεί να προωθεί το παιχνίδι της ομάδας του με κάθετο παιχνίδι και με πάσες ανάμεσα στις γραμμές είναι ότι στο ματς με τον Βόλο ο Μπερνάρ είχε 7/8 πάσες στο επιθετικό τρίτο! Ποσοστό επιτυχίας σε αυτόν τον τομέα 88%. Μέτρησε, επίσης, 2/3 πάσες μέσα στην περιοχή και είχε συνολικά 14/16 προωθημένες μπαλιές! Μόλις τρεις φορές ο Μπερνάρ γύρισε την μπάλα προς τα πίσω και φυσικά όλες οι αποφάσεις αυτές ήταν αλάνθαστες.

Επίσης, πραγματοποίησε 4 ντρίμπλες, στις 6 προσπάθειες που έκανε! Ο χαφ του “τριφυλλιού” κέρδισε τις 7 από τις 11 μονομαχίες που έδωσε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.