ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ζήτηση χωρίς προηγούμενο για το ντέρμπι!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκός ζει και αναπνέει για το ντέρμπι της Κυριακής, με την ζήτηση να ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

Παναθηναϊκός: Ζήτηση χωρίς προηγούμενο για το ντέρμπι!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού αδημονούν ήδη για το ντέρμπι κάτι που φαίνεται από την τεράστια ζήτηση που υπάρχει. Τα τηλέφωνα της ΠΑΕ ΄έχουν… σπάσει, με τους οπαδούς να ρωτούν αναφορικά με το πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια.

Η ζήτηση που υπάρχει είναι τεράστια και πραγματικά αυτό που συμβαίνει δεν έχει προηγούμενο. Τα εισιτήρια που θα βγουν δεν θα είναι πάρα πολλά, λόγω και της υπάρξης των 8.000 διαρκείας και αναμένεται σε λίγα λεπτά να κάνουν φτερά, με το sold out να είναι δεδομένο. 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.