ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Παλάσιος, πόσο αρρώστια είσαι…

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Παλάσιος, που έχει το μεγαλύτερο μερίδιο στη νίκη του Παναθηναϊκού στον Βόλο με τα δύο γκολ, που έβαλε στο πρώτο ημίχρονο.

Παλάσιος, πόσο αρρώστια είσαι…

Σαν και τώρα θυμάμαι πέρυσι σχόλια βιαστικών για τον Παλάσιος. Αλλοι τον έλεγαν Παραθαλλάσιος, άλλοι τον έλεγαν άμπαλο, άλλοι τον έλεγαν αργό και αρκετοί με κατηγορούσαν, διότι μόλις έγινε η μεταγραφή του είχα πει ότι αυτός ο παίκτης θα «τρελάνει» την εξέδρα.

Για να το πω αυτό φυσικά και είχα δει τον Τούκου να παίζει σε ολόκληρα παιχνίδια με την Ιντεπετιέντε και ήξερα τι παίκτη πήρε ο Παναθηναϊκός. Σήμερα μία βόλτα κάνεις στα social media και βλέπεις την αποθέωση των φίλων του Παναθηναϊκού, για τον Παλάσιος. Το πρώτο γκολ που πέτυχε στον Βόλο είναι…..άρρωστο, αργεντίνικο με εξωτερικό φάλτσο, ένα γκολ που το βλέπεις, το βλέπεις και δεν το χορταίνεις. Το δεύτερο γκολ ήταν αστραπή.

Στόπαρε την μπάλα και αμέσως σούταρε και έστειλε την μπάλα στην γωνία. Μετά το 0-2 όλα τέλειωσαν και στήθηκε πάρτι στην εξέδρα από τον μοναδικό κόσμο του Παναθηναϊκού, που έσπασε όλα τα ρεκόρ με την παρουσία του. 17000 κόσμος σε εκτός έδρας παιχνίδι δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και αν ξαναγίνει ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα το κάνει.

Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά
Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά 2.167 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παλάσιος φορμαρίζεται και πάλι την κατάλληλη εποχή. Ειδικά τώρα, που η ομάδα έχασε τον Αϊτόρ, για όλη τη σεζόν θα χρειαστούν τα γκολ και οι ασίστ του Παλάσιος. Μέχρι τώρα έχει τέσσερα γκολ, χωρίς να έχει φθάσει σε υψηλά επίπεδα την απόδοσή του και λόγω του ότι εδώ και ένα μήνα έπαιζε με ενοχλήσεις.

Αυτό είναι το άλλο, που με κάνει φαν του Παλάσιος. Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Εχει παίξει με πρησμένους αστραγάλους και εδώ και ένα μήνα παίζει με ενοχλήσεις στο πέλμα και με πόνο, που δεν τον εμποδίζει να τα δίνει όλα για την ομάδα και να την οδηγεί στις νίκες. Τελικά η 31η Αυγούστου 2021 είναι μία ημέρα, που βοήθησε τον Παναθηναϊκό να βρει έναν παίκτη, που έψαχνε χρόνια. Δέκα λεπτά πριν την λήξη των μεταγραφών έκλεισε η μεταγραφή του Παλάσιος, αλλά άξιζε τον κόπο το ξενύχτι….

*Το 10 στα 10 της ομάδας του Γιοβάνοβιτς θα μείνει για χρόνια στην ιστορία. Δεν γίνονται εύκολα τόσες νίκες στην αρχή του πρωταθλήματος. Εμείς την δουλειά μας. Την Κυριακή το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θέλει προσοχή σε εξέδρα και αγωνιστικό χώρο. Οσο και αν προκαλέσουν μόνο με την φωνή να βοηθήσετε.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.