ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χειρουργήθηκε με επιτυχία στην Ισπανία ο Αϊτόρ: «Ανυπομονώ να ξεκινήσω την αποθεραπεία μου»

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα χειρουργήθηκε με επιτυχία στο γόνατο.

Χειρουργήθηκε με επιτυχία στην Ισπανία ο Αϊτόρ: «Ανυπομονώ να ξεκινήσω την αποθεραπεία μου»

Ο Ισπανός υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και σήμερα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου. Ο Αϊτόρ εγχειρήστηκε στο γόνατο σήμερα με επιτυχία στην χώρα του από τον πασίγνωστο γιατρό Κουγκάτ.

Ο ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αναφέρθηκε στο γεγονός αυτό:

«Γεια σε όλους. Γράφω αυτές τις γραμμές για να σας πω ότι η εγχείρηση στο γόνατο μου ήταν επιτυχής. Ευχαριστώ τον Dr. Cugat και όλη την ομάδα του στο @quironsalud για τη δουλειά που έγινε. Έχω θετική σκέψη και ανυπομονώ να ξεκινήσω την αποθεραπεία μου»

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 13.844 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.