ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μάγκνουσον: «Ζήσαμε μία τρέλα στο Βόλο – Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη στο ντέρμπι»

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον μιλάει για την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στον Βόλο, το πράσινο 10/10 και τη συνέχεια στον Παναθηναϊκό αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μάγκνουσον: «Ζήσαμε μία τρέλα στο Βόλο - Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη στο ντέρμπι»

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον μιλάει για την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στον Βόλο, το πράσινο 10/10 και τη συνέχεια στον Παναθηναϊκό αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Livesport ο στόπερ του «τριφυλλιού»:

Για το 5-1 επί του Βόλου: «Ξέραμε ότι ο Βόλος είχε πολύ καλή απόδοση στα προηγούμενα εννέα παιχνίδια και δεν περιμέναμε εύκολη αποστολή. Όμως εμείς αντιμετωπίζουμε κάθε ματς σαν τελικό. Αυτή είναι η νοοτροπία μας. Το 5-1 παραπέμπει σε ένα εύκολο ματς, αλλά στο χορτάρι τα πράγματα δεν είχαν καμία σχέση. Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας και “σκοτώσαμε” τον αντίπαλο από το πρώτο ημίχρονο».

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.376 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την… πράσινη απόβαση στο Πανθεσσαλικό:«Είμαι ενθουσιασμένος με όσα είδα την Παρασκευή και το Σάββατο. Ανθρώπους χαρούμενους, να οδηγούν χαμογελαστοί για το γήπεδο, να ταξιδεύουν απολαμβάνοντας την διαδρομή και τραγουδώντας για την ομάδα μας. Αγαπώ αυτό το σκηνικό, είναι ξεχωριστό για εμένα. Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι μία τρέλα! Δεν πρόκειται να βρεις πουθενά πιο τρελούς οπαδούς από τους Έλληνες. Είναι παθιασμένοι, ζητάνε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Ήρθε τόσος κόσμος στον Βόλο και έκανε τον γήπεδο σαν την Λεωφόρο. Θέλω να ευχαριστήσω όσους ήρθαν. Η υποστήριξη έχει σημασία για εμάς, μας βοηθά και μας δίνει κίνητρο να αντέξουμε μία απαιτητική σεζόν. Θέλουμε να προσφέρουμε χαρές και διακρίσεις στον σύλλογο και τους οπαδούς. Το αξίζουν και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους προσφέρουμε επιτυχίες».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Έχω αντιληφθεί ότι αυτά τα ντέρμπι ξεπερνούν κατά πολύ την έννοια ενός ποδοσφαιρικού ντέρμπι. Εμείς πρέπει να παίξουμε με τον τρόπο μας. Αν το κάνουμε, θα νικήσουμε. Είναι ντέρμπι και έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας. Μας περιμένει σκληρή μάχη. Θα δώσουμε κάθε ικμάδα των δυνάμεών μας γαι τνα πάρουμε τη νίκη. Γιορτάσαμε στον Βόλο, αλλά τώρα το ξεχάσαμε και σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε ότι για τους οπαδούς αυτά τα ντέρμπι είναι οι πραγματικοί τελικοί μίας χρονιάς και θέλουμε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μία μεγάλη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.