ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Ομάδα με μέταλλο πλέον ο Παναθηναϊκός – Ζουν όλοι για το ντέρμπι»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε στη νοοτροπία που έχει περάσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι άπαντες στην ομάδα μπαίνουν από σήμερα σε... ρυθμούς Ολυμπιακού.

Νικολογιάννης: «Ομάδα με μέταλλο πλέον ο Παναθηναϊκός – Ζουν όλοι για το ντέρμπι»

Στην… μενταλιτέ που υπάρχει πλέον στον Παναθηναϊκόκαι είναι έργο Γιοβάνοβιτς έκανε μνεία ο Τάσος Νικολογιάννης, αλλά και στην… τρέλα που υπάρχει για το ντέρμπι αιωνίων.

«Έχουν ξεχάσει τα πάντα όσον αφορά το ματς του Βόλου, το μόνο που κρατάνε οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είναι την παρουσία του κόσμου. Ειδικά οι Σλοβένοι, είναι παίκτες που δεν μασάνε από έδρες και αυτό έχει μπει σαν στοιχείο στην ομάδα, σε συνδυασμό με τις εκκαθαρίσεις που έγιναν πέρυσι. Έχει φτιαχτεί μια ομάδα που έχει μέταλλο, δεν έχει θέμα σε όποια έδρα παίζει, ακόμα κι αν βρεθεί πίσω στο σκορ. Έχουν μπολιαστεί με την νοοτροπία του Γιοβάνοβιτς, ο οποίος κοιτάζει μόνο το επόμενο παιχνίδι. Υπάρχει και ταπεινότητα, όλα αυτά έχουν έρθει μετά από πολύ προσπάθεια. Ζουν για το ντέρμπι όλοι, ξέρουν τη σημασία του και θέλουν να δώσουν μια ακόμα χαρά στον κόσμο», είπε μεταξύ άλλων.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ σημείωσε ότι, τη δεδομένη στιγμή, δεν υπάρχουν προβλήματα πέρα από τα γνωστά στο «τριφύλλι», με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν και αλλαγές στην 11άδα για τον Ολυμπιακό αν συνεχιστεί αυτό…

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.161 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης επισήμανε πως θα βγει σήμερα (01/11) η ανακοίνωση για τα εισιτήρια του ντέρμπι, τα οποία θα κυκλοφορήσουν πιθανότατα αύριο στη 1 και θα… εξαφανιστούν μέσα σε 5΄!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.