ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλαφούζος κατά πάντων: «Ανεπίτρεπτο και εξοργίστικό να πιάνουν στο στόμα τους τον Παναθηναϊκό»

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιάννης Αλαφούζος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Λίγκας.

Αλαφούζος κατά πάντων: «Ανεπίτρεπτο και εξοργίστικό να πιάνουν στο στόμα τους τον Παναθηναϊκό»

Στη σημερινή συνεδρίαση της Super League  ο Γιάννης Αλαφούζος στράφηκε κατά πάντων.

Ο ισχυρός άνδρας των Πρασίνων εμφανίστηκε εξοργισμένος κατά της Λίγκας και του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα της επαγγελματικής διαιτησίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: «Μας έχει ενοχλήσει πολύ ότι η διοργανώτρια συνέστησε εταιρεία χωρίς να γίνει πρώτα συζήτηση στη Σούπερ Λιγκ. Αυτά τα θέματα συζητούνται στο συμβούλιο και παίρνονται αποφάσεις».

Παράλληλα σημείωσε: «Κάποια παράκεντρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο μιλάνε για τον Παναθηναϊκό, ότι χρησιμοποιούμε δήθεν αθέμιτα μέσα, όταν η χώρα είναι πολύ μικρή και ξέρουν όλοι ότι εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με διαιτητές. Αντιθέτως στη Λαμία είχαμε τον διαιτητή Φωτιά που επέτρεψε το πολύ σκληρό παιχνίδι, το οποίο είχε συνέπεια τους σοβαρούς τραυματισμούς ποδοσφαιριστών μας, ενώ εκείνος ορίστηκε κανονικά μετά από μία εβδομάδα».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.642 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γιώργος Καζναφέρης εκπροσωπώντας τη Λαμία, για να πει ότι: «Να συγχαρούμε τον Παναθηναϊκό για την πορεία του. Η Λαμία δεν παίζει αντιαθλητικά. Οι τραυματισμοί προέκυψαν από ατυχία: ο ένας ήταν από στραβοπάτημα και του Ιωαννίδη από μία μονομαχία με τον Κορνέζο. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο». 

Τότε ο Γιάννης Αλαφούζος απάντησε άμεσα στον πρώην διαιτητή: «Ήμουν σαφής σε αυτό που είπα. Δεν κατηγόρησα τη Λαμία, αλλά τον διαιτητή που δεν πήρε μέτρα στον πειθαρχικό έλεγχο κι έτσι επέστρεψε στους ποδοσφαιριστές που δεν τιμωρούνταν να μπορούν να παίξουν πιο σκληρά. Εμάς το πρόβλημά μας είναι γιατί δεν τον τιμώρησαν και μετά από μία εβδομάδα ορίστηκε πάλι κανονικά». 

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν έμεινε εκεί, αλλά συνέχισε με ακόμα πιο σκληρά λόγια: «Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι το 50-50.  Είμαστε μια πολύ μικρή χώρα και όλοι γνωρίζουν το ποιόν και το παρελθόν του καθενός. Ο Παναθηναϊκός έχει υποφέρει και έχει πληγεί όσο κανείς άλλος τα τελευταία χρόνια από το παρασκήνιο. Είναι λοιπόν ανεπίτρεπτο και εξοργιστικό να τον πιάνουν στο στόμα τους τα γνωστά παράκεντρα»! 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.