ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Δύο «μάχες» την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος θα δώσει δύο σημαντικές αναμετρήσεις την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στο Γουδή και στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας, στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης ανδρών και στη Volley League γυναικών αντίστοιχα.

Δύο «μάχες» την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου για τον Παναθηναϊκό

Αναλυτικότερα, το αντρικό τμήμα πόλο του Συλλόγου καλείται να υπερασπιστεί την έδρα του στο αθηναϊκό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται τους «κιτρινόμαυρους» την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στις 17:00 στο Γουδή και ο αγώνας θα μεταδοθεί από το PAO TV στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://pao1908tv.gr/sports/pao-vs-aek-polo/

Έκλεισε Καταρίνα Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός
Έκλεισε Καταρίνα Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός 807 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του «τριφυλλιού» θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λαμία στις 18:00 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών και η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το Star Κεντρικής Ελλάδας.

Η κεντρική του ΠΑΟ, Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου δήλωσε: «Είχαμε δύο δυνατούς αγώνες στην έναρξη της σεζόν και ακολουθεί η εμβόλιμη αγωνιστική με τη Λαμία. Πρόκειται για ένα ματς που πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικές, να πάμε με καθαρό μυαλό παρά την κούραση που υπάρχει λόγω των παιχνιδιών. Πρέπει να πάμε συγκεντρωμένες και φυσικά το ίδιο ισχύει και για το δύσκολο ματς του Σαββάτου με τη Σαντορίνη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.