ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Παρουσία Αλαφούζου από τα παλιά στη Λίγκα – Ο Παναθηναϊκός θέλει αυτόφωτες ομάδες»

Ακούστε πώς σχολίασε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τη χθεσινή (1/11) δυναμική παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου στη Λίγκα. Τι είπε για τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Νικολογιάννης: «Παρουσία Αλαφούζου από τα παλιά στη Λίγκα - Ο Παναθηναϊκός θέλει αυτόφωτες ομάδες»

Τη χθεσινή (1/11) δυναμική παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου στη Super League σχολίασε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6!

Στην εκπομπή «Πρεσάρισμα» με τον Βάιο Τσούτσικα, ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» τόνισε πως «ήταν μια παρουσία του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού από τα παλιά». Και συνέχισε: «Η πρόταση του Παναθηναϊκού για την κεντρική διαχείριση είναι να ισχύσει από φέτος. Να ενισχυθούν από τις μεγάλες ομάδες οι ασθενέστερες οικονομικά, προκειμένου να είναι αυτόφωτες και… να μην είναι εξαρτημένες! Κάτι, που έχει καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο και προκαλεί αλλοίωση του πρωταθλήματος! Μένει να δούμε τώρα ποιες ομάδες το θέλουν αυτό και ποιες όχι…

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Αλαφούζος θεωρεί απαράδεκτο ο πρόεδρος της Λίγκας, Βαγγέλης Μαρινάκης, να λειτουργεί σαν πρόεδρος του Ολυμπιακού. Είναι ξεκάθαρος ο θύμος του για το πώς λειτουργεί ο Μαρινάκης, που στέλνει επιστολές, για παράδειγμα, ενώ οι άλλοι δεν έχουν ιδέα. Όσο για την ΕΠΟ, ξεκαθάρισε ότι υπάρχει βελτίωση, με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός ήταν πρωτοπόρος στο να φύγουν από το ποδόσφαιρο οι Γκιρτζίκηδες και οι Σαρρήδες, αλλά σίγουρα υπάρχουν θέματα ανοικτά. Όπως ο Φωτιάς, που επέτρεψε το ξύλο της Λαμίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν παίκτες του Παναθηναϊκού και αντί να τιμωρηθεί, ορίστηκε την αμέσως επόμενη αγωνιστική».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, αναφορικά με τα εισιτήρια του ντέρμπι, ο Νικολογιάννης σχολίασε χαρακτηριστικά: «Μπορεί και να… μπλοκάρει το σύστημα! Σαν να έχει πιάσει το Τζόκερ όποιος προλάβει εισιτήριο».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.