ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τα «Aρχ@@ια καπαμά» στα trends -«Συνοψίζει εύγλωττα το συναίσθημα των πολιτών»

Ολοένα και περισσότεροι είναι οι πολίτες που φαίνεται να συμφωνούν με την απάντηση «αρχ@@ια καπαμά» που έδωσε σήμερα άνδρας για το καλάθι νοικοκυριού.

Τα «Aρχ@@ια καπαμά» στα trends -«Συνοψίζει εύγλωττα το συναίσθημα των πολιτών»

Ολοένα και περισσότεροι είναι οι πολίτες που φαίνεται να συμφωνούν με την απάντηση «αρχ@@ια καπαμά» που έδωσε σήμερα άνδρας για το καλάθι νοικοκυριού, αφού η ατάκα φιγουράρει στην κορυφή των τάσεων στο ελληνικό Twitter.

Η φράση «αρχ@@δια καπαμά» που απάντησε ο ηλικιωμένος στον δημοσιογράφο όταν τον ρώτησε πώς είδε τις τιμές του σούπερ μάρκετ, βρίσκεται υψηλά στις τάσεις του twitter με τους χρήστες να εκφράζουν την συμφωνία τους με την απάντηση του κύριου.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.484 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πολλοί είναι εκείνοι που βρίσκουν αντιπροσωπευτική την φράση που για εκείνους φαίνεται να περιγράφει εύστοχα την υφιστάμενη κατάσταση με την καλπάζουσα ακρίβεια που πλήττει τα νοικοκυριά.

Πηγή: www.rosa.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.