Ακαδημίες

Εντυπωσιάζει ο Μπιλάλ: Πρώτος σκόρερ στη διοργάνωση με 9 τέρματα! (Vids)

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την πορεία του στο Youth League, με τον Μπιλάλ Μαχάρ να κάνει αδιανόητες εμφανίσεις, καθώς βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 9 γκολ.

Οι «πράσινοι» μετά τη νίκη με ανατροπή στην έδρα της Τρέντσιν, πήραν το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση της διοργάνωσης και συνεχίζουν την πορεία τους.

Ένας από τους πρωταγωνιστές για το γκρουπ του Βαγγέλη Σάμιου, είναι ο Αιγύπτιος 18χρονος φόρ, Μπιλάλ Μαχάρ, ο οποίος για την ώρα εντυπωσιάζει με τα νούμερα του να είναι «εκρηκτικά».

Συγκεκριμένα ο νεαρός ποδοσφαιριστής σε τέσσερις αναμετρήσεις για το Youth League της UEFA, έχει βρει δίχτυα εννιά φορές, είναι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ και έχει κάνει όλα τα βλέμματα να έχουν συγκεντρωθεί πάνω του.

Οι εμφανίσεις του είναι εντυπωσιακές, τα νούμερά του επίσης, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τον έχει πάρει στην αποστολή της πρώτης ομάδας στις αναμετρήσεις με Αστέρα Τρίπολης και Λαμία.

Για την ώρα δεν έχει καταγράψει συμμετοχή με την πρώτη ομάδα, αλλά όλα δείχνουν πως το ντεμπούτο του δεν θα αργήσει να έρθει, ειδικά αν συνεχίσει να εντυπωσιάζει στα γήπεδα με τη φανέλα της Κ19. Παράλληλα, έχει βρει δίχτυα μια φορά στις ως τώρα συμμετοχές του με την ομάδα του «τριφυλλιού» στις υποχρεώσεις της για τα τμήματα υποδομών της Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version