ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κοντός: «Όσοι είδαν το παιχνίδι, έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους – Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος»!

Έντονη η δυσαρέσκεια του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία κόντρα στην Παρτιζάν, με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρη Κοντό να τονίζει πως όλοι σήμερα νιώθουν αγανακτισμένοι.

Κοντός: «Όσοι είδαν το παιχνίδι, έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους - Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος»!

Τα παράπονα των «πράσινων» για τη διαιτησία στον αγώνα με την Παρτιζάν, εξέφρασε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως όλοι απόψε είδαν και έβγαλαν τα συμπεράσματά τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Κοντός στη NOVA:

«Όσοι είδαν το παιχνίδι, έβγαλαν τα συμπεράσματά τους. Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος, το είδατε. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που λέμε.

Ο Παναθηναϊκός θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν στο όριο της νομιμότητας για να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση που μας ακολουθεί καιρό. Θα μείνουμε ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση».

Πάλι ο Αταμάν του έφταιγε του Μπαρτζώκα – Η δήλωση εναντίον του Παναθηναϊκού και του προπονητή του
Πάλι ο Αταμάν του έφταιγε του Μπαρτζώκα – Η δήλωση εναντίον του Παναθηναϊκού και του προπονητή του 21.507 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.