ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ομπράντοβιτς: «Ευχαριστώ τον κόσμο για το χειροκρότημα – Ο δρόμος είναι μακρύς για εμάς»

Στις καθοριστικές αποφάσεις που πήραν οι παίκτες του στο τελείωμα της αναμέτρησης, στάθηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ευχαριστώντας το «πράσινο» κοινό για το χειροκρότημα.

Ομπράντοβιτς: «Ευχαριστώ τον κόσμο για το χειροκρότημα - Ο δρόμος είναι μακρύς για εμάς»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της ήττας του Παναθηναϊκού από την Παρτιζάν, στάθηκε στις καλές αποφάσεις που πήρε η ομάδα του στο τέλος του αγώνα, ενώ ευχαρίστησε τους φίλους του «τριφυλλιού» για το χειροκρότημα.

Όσα είπε προπονητής της Παρτιζάν είπε στη συνέντευξη Τύπου: 

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Είχαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο παίξαμε υπομονετικά και βρήκαμε λύσεις. Στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός πάλεψε ως το τέλος. Κάναμε κάποια λάθη στο δεύτερο ημίχρονο. Πήραμε κάποιες έξυπνες αποφάσεις στο τέλος και πήραμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, αλλά και στον Παναθηναϊκό. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Για το αν ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι ως τώρα: «Κάθε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα είναι δύσκολο. Πρέπει να παίζεις καλά για 40 λεπτά για να πάρεις τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός πήρε ενέργεια από τον κόσμο, κάτι που συμβαίνει πάντα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 36.225 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα παράθυρα και το αν υπάρχει σκέψη για να δώσει τους παίκτες στην εθνική: «Θα παίξουν για την εθνική ομάδα, οπότε εμείς θα προετοιμαστούμε με 8-9 παίκτες για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Καταλαβαίνουμε την κατάσταση και πόσο σημαντικό είναι για την εθνική. Αρχίζουν και οι δύο πλευρές να μιλάνε η μία με την άλλη. Όλη η ιστορία είναι απλή: οι καλύτεροι παίκτες πρέπει να παίζουν στις εθνικές ομάδες».

Για το συναισθηματικό κομμάτι και την γνώμη του για τον Παναθηναϊκό: «Πάντα είναι ξεχωριστό συναισθηματικά να έρχομαι εδώ. Ευχαριστώ τον κόσμο για το χειροκρότημα. Είναι αρχή της σεζόν και το εγχείρημα δεν είναι εύκολο. Η ομάδα και το ρόστερ είναι νέα. Κάθε ομάδα συναντά δυσκολίες. Έχουμε 28 παιχνίδια ακόμα και ο δρόμος είναι μακρύς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.