ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ξέσπασμα από Γιαννακόπουλο και προειδοποίηση: “Μείνετε συντονισμένοι” (pic)

Νέο μήνυμα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ξέσπασμα από Γιαννακόπουλο και προειδοποίηση:

Μετά την ήττα από την Παρτιζάν που συνοδεύτηκε από κακή διαιτησία εις βάρος του Παναθηναϊκού, ο Γιαννακόπουλος έχει εκφραστεί με απανωτά “χτυπήματα” μέσω instagram. Σήμερα, ο DPG μιλάει για το διαιτητικό σύστημα και τονίζει ότι θα φέρει στο φως όλα όσα συμβαίνουν.

Αναλυτικά

Για δεκαετίες η οικογένειά μου και εγώ ξοδεύουμε προσωπικό χρόνο, ενέργεια και πετάμε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια στον κάδο σκουπιδιών που ονομάζεται Euroleague.

Επίσης, επί δεκαετίες ο Μπερτομέου και το σύστημά του αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό με αδικία και ασέβεια σε όλες τις πτυχές… Και εντός και εκτός γηπέδων.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.053 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρότυπο της διαιτησίας είναι αυθόρμητο και στημένο.

Δεδομένου ότι μετά από τόσες προειδοποιήσεις και επίσημες καταγγελίες, όχι μόνο δεν έχει γίνει τίποτα για την επίλυση αυτού του ζητήματος, τα πράγματα χειροτερεύουν κάθε εβδομάδα. Υπόσχομαι ότι με τον ίδιο τρόπο που φέραμε στο φως όλες τις αδικίες της οικονομικής κακοδιαχείρισης, το ίδιο θα κάνουμε και με το «σύστημα των διαιτητών» με ρίζες στις πρώην γιουγκοσλαβικές χώρες!

Επίσης ο κύριος Τάκης και οι βαλίτσες του… #stay_tuned

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.