ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος για τα καυτά θέματα του Παναθηναϊκού: Ο Ράντονιτς, ο Λάσο, η διαιτησία και η συνέχεια

Ατάκες που θα συζητηθούν από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Γιαννακόπουλος για τα καυτά θέματα του Παναθηναϊκού: Ο Ράντονιτς, ο Λάσο, η διαιτησία και η συνέχεια

Ατάκες που θα συζητηθούν από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ πήρε θέση μέσω instagram μετά τη νέα ήττα, αυτή τη φορά από την Παρτιζάν

Αναλυτικά όσα είπε:

«Προφανώς και δεν παίξαμε καλά. Προφανώς και δεν θα έπρεπε να κυνηγάμε 20π. από το 1ο δεκάλεπτο. Προφανώς δεν έχουν βρεθεί οι αυτοματισμοί και θα έπρεπε να παίζουμε καλύτερα ήδη. Αυτό όμως δηλαδή τι κάνει; Κάνει τα πράγματα να είναι ότι δεν πρέπει να κερδίζουμε εμείς αν δεν παίξουμε στο 100%; Δεν πρέπει ο Παναθηναϊκός να μπορεί να προχωράει αν δεν έχει 40 και 50 εκατομμύρια μπάτζετ; Δεν πρέπει ο Παναθηναϊκός να προχωράει αν δεν έχει τον καλύτερο προπονητή και το καλύτερο ρόστερ του κόσμου; Δεν το καταλαβαίνω αυτό.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.470 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Στο μηδέν φτάσαμε πέρυσι και πρόπερσι, προσπαθούμε να ξαναχτίσουμε. Μια ομάδα πώς χτίζεται; Χτίζεται μέσα από υπομονή και μέσα από νίκες. Αν, λοιπόν, σε κλέβουν και δεν μπορείς να έχεις τη ψυχολογία μιας νίκης, παίζοντας ακόμα και άσχημα ή χτίζοντας, τότε τι; Να κοιτάμε τα δικά μας… Προφανώς και η ομάδα θέλει βελτίωση, προφανώς και θέλει χτίσιμο. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...